|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Zadupie
![]() |
![]() Pisalem w innym poscie ze mialem hacka !
Gosciu spersonalizowal mojego pacca na : Krzysztof Kowalski 02.08.1990 Warszawa . i myslal ze nie odzyskam konta do 5 dni bo tyle wynosi okres na poprwe tych danych . . Co mam zrobić z tym skur**synem !! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() pisales wtamtym poscie bodajze ze nikt nie znal hasla i numeru ale skad ten Twoj hack sie wzial wtedy? mozliwe ze masz keylogera przeskanuj sobie kompa antywirem i ad-aware bo znowu sie wbije na Twoje konto.Sorki ze offtopic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() a) Pojechać z kumplami do warszawy i pałą w łeb.
b) Zadzwoń na Biuro numerów TP, Dialog itp. podaj imię i nazwisko, zadzwoń i powiedz, żeby kase dawał- gość się przestraszy. c) Postrasz go podaniem do sądu. d) Oj jak znasz Imię i Nazwisko i Miasto to możesz dużo.... Az strach mówić ILE rzeczy możesz mu zrobić... Szczególnie, że ma 15 lat to strachliwy może byc... PS: Wierzysz, że podał prawdziwe dane??
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @modki: może tak zmienić avatar i podpis Ola-Lola'owi ?? czy w regulaminku nie pisze nic o razismie (patrz: avat ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Szczecin>Moj dom>Moj pokuj>krzesło przed kompem
![]() |
![]() a jeśli to nieprawdziwe dane?
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() no teoretycznie mogą to byc falszywe dane ale jak chciał se spersonalizowac mojego pacca to chyba podal dobre dane .
Jezeli tak jest to ma pecha bo mam kuzynka ktory jest w Warszawskiej bojówce !! LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() no to musisz kolesiowi (delikatnie mówiąc) na***ać... no chyba ze złe dane...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() co do avataru to wszystkie PK jakie miałem to BR . .
Sorx ale zdązyłem ich "pokochać " ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() Stray nei przejmuj sie takim tylko tępić takich jak wiesz kto to i upewniłes sie z ni mas zkeylogerów to na mendy z takim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Jakoś mi sie wydaje że to nie sa prawdziwe dane , po 1 chyba koles nie jest tak głupi żeby na zhackowanej postaci ujawniać swoje prawdziwe dane , po 2 takie baaardzo pospolite niesądzicie: Krzysztof Kowalski , Warszawa ...