|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przestrzegam przed wchodzeniem dziś na Tibia Wiki! Użytkownik o nicku Trav'admin zedytował wszystkie spojlery questów i addony. Podaje fałszywe informacje:
W związku z licznymi aktami wandalizmu opisy i spoilery Questów zostały skonwertowane do platformy Java (by nie można było ich edytować) i przeniesione na nowy, stabilniejszy serwer. Przeniesienie działu do platformy Java jest równoznaczne z koniecznością uruchamiania każdorazowo klienta Javy. Poniżej jest podany adres pod którym dostępny jest dział Questy. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. Ekipa Tibia-Wiki WWW.TIBIA-WIKI.(...) Na stronie tej jest prawdopodobnie odmiana trojana, możecie stracić swoje postaci. Bardziej zorientowani odrazu rozpoznają że coś jest nie tak, chcę jednak przestrzec mniej zorientowanych. Pod żadnym pozorem nie wchodźcie na podaną stronę! Ostatnio edytowany przez Slythia - 12-01-2011 o 19:34. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ło dzienki ale fszyzcy z aj ku 5+ hyba zrozumiom że to iest pruba haku
![]() ![]() No tyle mam do powiedzenia psze pana.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2009
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shining Stone
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 20
|
![]() Usuwamy na bieżąco, ale czasami nieco to trwa, ponieważ hacker potrafi edytować nawet 3/4 questów. Na dodatek strona "nieco" muli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dlatego jestem za ograniczeniem dostępu do niektórych stron.
Dobrze by było, gdyby moderatorzy zatwierdzali zmiany np.
![]() |