|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2011
|
![]() Witam.
Planujemy dzisiaj uderzyć z kolegą w wspólnego hunta. Poczytaliśmy trochę i popytaliśmy i padło na Formorgar_Mines Prosił bym o taktyki jak tam expić na jakim poziomi i z czego bić. Generalnie wszystko co przyda mi się do dobrego expa. Co zbierać ile wziąć mana i healt potionków. Moje skile to 95/70 kolegi 55 M lvl (ED) I drugie Pytanie. Planowałem iść tam z około 300 Asek i z 200 SHP i 100 SMP Wychodzi ponad 5-6 cc na exp. Czy ma się to szanse w jakikolwiek sposób zwrócić bo nie chcę iść aż na tak duże waste. I trzecie pytanko. Może ktoś dać mape jak znaleźć tego gostka który sella Asasinki na Gormie? Bo szukałem i znaleźć nie mogę (Quest zrobiony dosyć dawno i uciekło mi) A z moim szczęściem to prędzej demona znajde na gormie niż jego. Dzięki i czekam na odp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Gostek co sell ass jest na goromie droga: przechodzisz przez bariere; wychodzisz na powierzchnie i idziesz cały czas do góry tam jest taki domek i tam on jest;p Jeżeli masz tylko ass outfit bez addonów musisz być poparzony jest tam pełno ognia by się podpalić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Hmm pall i druid to będziecie mieć troche ciężko, gdyż Ty i on musicie uciekać co wiąże się z możliwością nalurowania innych potworków. No ale jak chcecie to moge wam troche pomóc.
Po 1 Weź wiecej assasinek bo 300 to troche mało, no chyba że chcecie krótko siedzieć. Po 2 nie bierz potów leczących tylko manasy same i sam dokup pare druidowi żeby Cie leczył, zmniejszy to waste. Po 3 Powinno wam się zwrócić, jest tam tyle potworków że na pewno spadnie coś co zwróci wam koszty. Po 4 starajcie się brać jak najmniej potworów naraz, i uważajcie żeby nic nie zlurować sobie dodatkowo. A tak od siebie dodam że chyba lepiej będzie wam biegać na war golemy, kumple ( rp i ed ) tak robili. |
![]() |
![]() |