|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=<usunięto>
Proszę mi nie pisać, że darmowego PACCa nie da się mieć, tylko, czy warto spróbować bez straty passów.
Braci się nie traci: GKS Tychy, Zawisza Bydgoszcz, Resovia Rzeszów. Ostatnio edytowany przez Slythia - 19-02-2011 o 10:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety w takim razie nie ma darmowego / taniego PACCa (w konkursy nie wierzę, ciężko wygrać), patrzyłem serwery z exp x1 i free PACC, ale nie ma takich...
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Dlaczego miałby być darmowy pacc? Za darmo nic nie ma ;]. Jeśli zaś chodzi o konkursy - często wystarczy się tylko postarać, by wygrać.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm... A gdyby zrobić zupełnie nowe konto na 10 - minutowym mailu, przejść tutoriala i wysłać tam maila? Chyba passy bym stracił do tego konta, a nigdzie indziej w Tibii i w internecie bym nie stracił.
![]() |
#6 |
Blondynka
|
![]() Fakt faktem - to jedna wielka ściema. Nie masz nawet co próbować, pacca nie dostaniesz. Po pierwsze - jakby istniał taki mail to nie byłby na gmailu, kończyłby się na @cipsoft.com. Poza tym, nikt tego ręcznie nie sprawdza - spójrz na liczbę graczy czy chociażby czas otrzymania pacca płacąc kartą kredytową (parę sekund). Po trzecie - na co CipSoftowi twoje hasło i numer konta? Mogą sami sobie wziąć te dane.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2011
|
![]() Nie radzę. Dzisiaj można przez e-maila shackować (tzn. właśnie po odpowiadaniu). Tak działają często spamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Jak potrzebujesz PACC i nie masz kasy to zapraszam do gry w pokera. Link w stopce.
|
![]() |
![]() |