|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() Kupilem se PACC'a i chce isc na Demona z kumplami
Tylko nie znamy drogi ![]() Prosze o opisanie albo pokazanie na mapach Jak myslicie czy taka ekipa da se rade : Master Sorcek <ja ![]() Elit Knight 49 lvl i skille 71/70 Royal Paladin 67 lvl i 15ml lvl a skille 82 w discie Master Sorc 43lvl 56 ml lvl Mamy nadzieje ze bloker wytrzyma ![]() a jesli nie to sie wezmie deugiego do pomocy albo innego ale mniejsza o blokera ja chce znac droge ![]() Ostatnio edytowany przez aldern - 17-01-2005 o 23:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Jeśli bloker będzie miał pecha to dednie....
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Bloker padnie szybko
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() wg mnie rady nie dacie bo macie za słabego blokera chociaż może wam sie udać bo mój kolega na 50lvl blokował demona... a droge znam ale neiwiem jak opisać a mapki nie mam ;|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Polecam jakiś film z demon hunta np. film Keepera!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Kto robi za blokera ?? Knight ??
Po puerwsze narazie odradzam mu blokowanie, uhów pujdzie ze ch..., mastery zurzyja troche sdków a lallek bolciszy i na dodatek 1 combo i macie po blokusiu. Niech bloker nabije 70-80 lev, wtedy może spokojnie blokować., sorki najlepiej od 50 levela i dobrego mlevka (niewiem jaki powinien byc 35-45, coś koło tego) by nie marnować SD, pallek może chyba być. Info dla blokera: blokujesz na skosie unikając energy beamów, trzymasz demcia zdala od atakujących, uchasz sie jak tylko zjedzie ci hp poniżej wartosci uha (wartosc uha = ile hp leczysz uhem), nie uchaj sie za czesto by nie miec "mute" w pasowej sytuacji (raz na 2sek urzywac mozna runy, te 2 sek moze zbawic ![]() Info dla atakujących: Bilecie odrazu jak będzie możliwośc, piorytet bicia jest taki: Fire elementale na poczatku, demon jako drugi. Dlaczego ?? Bo gdy demon sumnie 2FE to bloker je zblokuje i będzie brał hity demona na klate. Gdy tylko się przerzuci na tychmiast cała kompania ucieka na góre (zalerzy od spawna), kto wie kogo kontretnie demcio leje ![]() P.S: Droga też do latwych nie nalerzy ![]() ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Duzo demonow jest w edron cave.
Jest tam takie miejsce z ppjedynczym respawnem demona mozna ustawic parcele by palkowi i sorcom bylo latwiej uciec jak by co! Droga do pisania jest trudna wiec poszukaj filmikow!
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() @up
Setnie mnie rozbawiło stwierdzenie: "Duzo demonow jest w edron cave.". Co te demony ot tak se biegają po Edron Cave? @Wieszok, topic Co do UHania się, to najlepiej na początku UHac się co 2s nie czekając aż HP zejdzie. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() co tam demony. jak chcecie wiecej adrenalinki idzcie na Demone
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Jak dla mnie to wogle z ta ekipa nie macie co szukac na demonach.
bo jedyna rzecz jaka mozecie znalesc to dead. widzialem juz rycow z 70lvlem co nieszczesliwie hity 400hp+ dostwali w combo i padali na demonach. wiec ten 49lvl blocker to kiepsko to widze ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Krak
Imię: Ork Gromash
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 41
Skille: 74/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Sam niewiem gdzie sa demony ale jezeli bedzie trzeba is przez resp hero to zycze milycDEDOWHAHAHA(Joke)Ale dobra bedzie mieli do pokonania cale tabuny potworkow miedzy innymi
![]() ![]() ![]() A po za tym niech pujdzie z wami n00b to zaspamuje demona i umrze z spamami ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() [quote=aldern]Kupilem se PACC'a i chce isc na Demona z kumplami
Tylko nie znamy drogi ![]() Prosze o opisanie albo pokazanie na mapach Jak myslicie czy taka ekipa da se rade : Master Sorcek <ja ![]() Elit Knight 49 lvl i skille 71/70 Royal Paladin 67 lvl i 15ml lvl a skille 82 w discie Master Sorc 43lvl 56 ml lvl Skoro chcesz leczyć blokera co 12-20 hitów to nie ma żadnych przeszkód... osobiście polecam blokera level +70. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() co za ludzie.... bloczyc demca to minimum 70 lev bo delikatny lag i masz deda ja padlem na demcu na 62 levie bo zablokowal mnie fe i dostalem z e beam wiec nie badzcie pewni co do bloczenia demona na tak niskim levie policzmy takie combo demca jezeli nie daj boze trafi wszystkim
e beam 350-400 + z łapy wali do 350 + z bomby okolo 200 + fe zaleznie od ilosci 2 fe moga udezyc nawet 250 za ture wiec podliczmy... 400+350+200= 950 to tyle hp ma maxymalnie 60 lev nie licze w tym cobie fe bo przy ich pomocy combo mialo by 4 cyfrowa wartosc wiec nie wiem dzie wy sie pchacie chlopaszki ![]() |
![]() |