|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2011
|
![]() Wiem, zdaje sobie sprawę, że takich tematów jest milion pięćset sto dziewięćset ale pomóżcie mi. W tibie tak naprawdę gram ponad 4 lata z przerwami (długimi) i tak wczoraj znowu mnie natchnęło żeby pograć na realu. Zrobiłem nową postać ale znowu mam dylemat jaką profesje wybrać. Będę FACC na pewno do 80lvl to powinienem wybrać pala ale ja bardzo lubię sorci chociaż bd mi się ciężko expiło bez PACCA.
Dlatego pomóżcie mi. Troszkę doświadczony gracz z FACCiem Pall Czy Sorc ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhakio
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 99
Skille: 82/60
Poziom mag.: 18
|
![]() Palem na faccu gra sie dość łatwo bo nie wiele traci, a sorc nie ma za to 3/4 czarów ale wybór i tak należy do ciebie. W dodatku palem masz wiecej możliwych expowisk typu dl veno czy poh a sorcem tam nie poszalejesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No masz racje ;x Ale u pala wkurza mnie to, że z expowiska trza wracać do DP bo się np speary skończyły ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 05 2011
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dretheu
Profesja: Paladin
Gildia: Obecnie Szukam
Świat: Candia
Poziom: 16
Skille: 63/52
Poziom mag.: 7
|
![]() Ale na wyższym lvlu np. takim 45 to bierzesz z 30 royal spearów i lecisz na 2 godziny na expa..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm. No tak. Dobra lece do wyroczni. Robie pala ; D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Właściwie mój post będzie tu bezużyteczny ;x, ale już wyczerpię temat: Rób Palka. Większość czarów na PACC i tak ci się nie przyda, oprócz czarów świętości - ale ich używał będziesz do expienia na 80+ Lvlu, na którym kupujesz PACC, więc właściwie wychodzi na równo.