|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.
Mam do was pytanie bo nie mogę niestety się zdecydować jaki świat wybrać i jaką postacią grać ;< Niedawno powróciłem do tibii i utworzyłem nowe konto, stworzyłem postać na serwerze Refugia(non-pvp) (obecnie 43 MS), zakupiłem pacca i ostatnio naszła mnie tez ochota aby powrócić do swojego drugiego konta (73 Knight) na serwerze Galana (PVP) - na drugim koncie brak pacca, jak coś kupie ;d. Proszę się wypowiadać czy lepiej abym grał na Galanie (PVP) 73 Knightem czy zostać na Refugii (non-pvp) 43 MSem. Ale proszę o jakieś sensowne wypowiedzi. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2011
|
![]() Słuchaj ja bym ci radził grać MS'em do puki PACC na nim ci się nie skończy. Jeżeli dopiero co go ( PACC'a) kupiłeś, to śpiesz się nabij jakiś 70 lvl. MS'a ( z 70 lvlem) gdy skończy ci się PACC to sprzedaj koledze/na allegro . Wtedy Wykup PACC'a do knighta i graj nim.
Jeżeli nie chcesz sprzedawać MS'a to graj nim dopóki nieskończy ci się na nim PACC, a potem, jeżeli h-lvl MS ci się spodoba to przy nim zostań, a jak nie to wykup PACC'a na knighta. POZDRAWIAM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Graj MS'em. Jak ci się skończy PACC, to albo kup nowego i graj MS'em, albo nie kupuj i przejdź na Knighta. Proste.