|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Witam, pvp było moim pierwszym światem gdy zacząłem grać w tibię. Lecz był to max 20 lvl na aurerze, później pojawiła się Guardia i na nią się przeniosłem. Może mi ktoś opisać zasady na PVP? Ile można ubić postaci by bana nie złapać (swoją drogą to głupie...), czy zabijając tylko PK'rów możemy to robić w nieograniczonych ilościach? Po ilu graczach dostajemy red skulla? Po jakim czasie on znika?
Czy na Non PVP można zabijać nieograniczoną ilość graczy czy zasady są jak na PVP? Co jeśli moja gildia ma wojnę z inną, czy w takim stanie można opuścić swoją gildię czy trzeba ileś odczekać? To samo po zabiciu jednego gracza, czy można z niej uciec?
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Świat: Secura
|
![]() http://www.tibia-wiki.net/wiki/Skulle tak ciężko znaleźć?
![]() |
![]() |
![]() |