|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2011
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ayszek
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Poziom: 91
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Witajcie tibijczycy, temat zakładam ze względu na to, że chciałbym się dowiedzieć co nieco o profesji Royal Palladin
![]() Zacznę od tego, iż całą swoją karierę tibijską przeżyłem jako Elite Knight! Więc chyba czas na zmiany ![]() Dokładnie czego chciałbym się dowiedzieć? Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę expić i na którym poziomie. Dodam, że aktualnie postać ma 23 lvl i 60 Dista ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podskilluj troche albo pierdol to.
Sam nie mam pallka ale w miare powiem Ci jak expił mój kolega od 50+ A od 20 do 50 mozesz nawet na tombach/dragach/yalahar necro, Od 50 możesz to samo co wyżej/ -1 tam na yalahar zombie/mutated raty taskowac/dle/water elementale taskowac Na troche wyższym możesz hellspawny z energy wallami tak od 60 możesz próbować ale to skill wbij lepszy. Od 90 mój kolega że miał sporo kasy bił grimy z fire bombami super exp, nawet nie raz profit miał. Ale następnym razem napisz w przyklejonym temacie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2011
|
![]() Możesz wbić kilka lvl na rotach LB przy okazji kasy troche zarobisz, później możesz spróbować na cyclopolis (stealth ring często się przydaje) a na ~35 lvl fajnie się expi/zarabia na piratach w yala. Możesz tam posiedzieć nawet do 60 lvla i spróbować w dzielnicy cmentarnej na zombie albo na dragach na dara. Jeżeli masz troche kasy to lepiej dobij do tego 70 dista np. na na cyclo. Na dragach/dara możesz siedzieć do 90 a w międzyczasie zrobić questa na dummy i wbić ten 90 dist. Jeżeli dojdziesz do tego momentu to już będziesz wiedział co dalej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, 34 lvl wbity
![]() btw. nie mam zamiaru trenic. Myślę, że do 45 pocisne -2 tomby |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Nie widzę problemu, żebyś bił do 45 tomby (ale nie koniecznie -2 same)
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, a nie wie ktoś może mniej więcej ile bym wyciągał na cmentarzu yala? <zombie>. Na 45 lvlu oczywiście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2011
|
![]() Z bonusową staminą ~70-80k/h. Ale odradzam ci przed 60 lvl tam chodzić. Wiem, bo pewien czas tam expiłem i na full respie często była niezła jazda.
|
![]() |
![]() |