|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2010
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Owczychar
Profesja: Rookstayer
Gildia: Nie mam gildi
Świat: Refugia
Poziom: UP
Skille: Rosną
Poziom mag.: 99
|
![]() Mam problem w quescie "Rottin wood and the married men" i w "Rookie Guard quest"
W quescie z Rottinem w misji 3, zamiast pięciu na polanie pojawia się sześć, lub siedem Travelied Merchant. Za pierwszym razem pojawiło się pięciu ale musiałem powtórzyć bo nie zebrałem z nich kasy. Próbowałem zabrać 10 sieci od rottina ale po założeniu 5 wyrzuca mnie z polany. ---------------------------------------------------------------------------- 17:19 Lily: Hello, Owczychar! Thanks for delivering these herbs for me. Are you looking for potions? Just ask me for a trade if you need some. A Vascaliar mi: 17:20 Vascalir: Greetings, Owczychar. Right now I don't need your help. I heard that Lily south-west of here requires assistance though. Proszę o szybką pomoc! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Sprawdź w quest logu obydwa questy, a jeżeli to nie pomoże użyj pomocy na Tibia.pl w dziale questy.
Ostatnio edytowany przez Voniek - 08-09-2011 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2011
Lokacja: Rookgaard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Masterwizard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Masters of Rookgaard
Świat: Silvera
Poziom: 106
Skille: Dst25
Poziom mag.: ;]
|
![]() Odnośnie Rookie Guard Quest,
SPOILER, CZYTASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! Ukryty tekst:
Czyń swoją Wolę, niechaj będzie całym Prawem... Miłość jest Prawem, Miłość podług Woli... 17 czerwca 2011r. logując się do gry dowiedziałem się, że konkurs na tibia.com... inaczej: Premium Account Your premium time expires at Jun 11 2012, 22:19:39 CEST. Mater Dei!!!!!! Oo 21:56 Waleczna Rigia [2]: ty jestes synem garbatego pajaka Ostatnio edytowany przez Voniek - 08-09-2011 o 23:15. |
![]() |
![]() |