Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-01-2004, 13:12   #1
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny Nie chce mi sie żyć

Kurwa mać to co się przed chwilą wydażyło to zupełna paranoja.Jeszcze wczoraj dorwali mnie jebani pk w kaz i dziś sie loguje żeby poexpić na cycach.Uciekam przed cyckiem(palek) a tutaj mi wyskakuje usługa posłaniec na gg.Oki klikam ok,a tutaj nastepny!Odklikuje to a tu cała seria spamu!Jeden po drugim.Nie moge sie ruszyć charem bo cały ekran w spamie.No i zginąłem 2 raz!!Czy wy qrwa też coś takiego mieliście bo ja 1szy raz?!

http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character (Hobondrus)

looknijcie sobie tu na moje dedy.Ja już kurwa nie mam sił na tą postać.To sie nazywa jebany pech!A tak sie cieszyłem bo odrobiłem z nawiązką skille i level też.Pewnie was to nie obcodzi ale musiałem to z siebie wyrzucić.Znając siebie będę grał dalej tylko szkoda mi tych godzin spędzonych na treningu i expowaniu,które w kilka chwil zjebało gg
Ithelios jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-01-2004, 13:31   #2
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

No, i autocenzura forum się na coś przydała, trochę urozmaiciła i rozbawiła twojego posta.
A teraz już poważniej.
GG od dawna znane jest jako program zawierający sporo błędów. Pewnie gdyby tak nie było, to by nie powstało tyle programów umożliwiających komunikację z GG. Te okienka GG to może nie błąd, ale mogą faktycznie być uciążliwe. Swoją drogą, nie używałem GG już parę lat, ale chyba jest gdzieś opcja, która pozwala to wyłączyć?

A kolejna sprawa, która mnie zastanawia. Odnoszę wrażenie, że jest jakiś magiczny związej między zachowaniem ludzi na forum a PKowaniem w grze. Im ktoś się gorzej zachowuje na forum, tym więcej jest PKowany w grze. Ale to chyba nie to, że jakiś forumowicz się mści. To raczej to, że jak ktoś klnie i ogólnie źle się zachowuje na forum, to zapewne to samo robi w grze. A to się może ludziom nie podobać, więc potem się dziwią ludzie, że "zabili mnie bez powodu".
stary 21-01-2004, 13:38   #3
Ithelios
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2003

Ithelios ma numer GG 1869980
Domyślny

Mylisz się.Zależność jest odwrotna.Jak widzisz posta tego pisałem pod wpływem emocji(nigdy wcześniej nie bluzgałem na tym forum tym bardziej zdziwiła mnie jego treść po ocenzurowaniulol )Dwa upomnienia mam za:Założenie jednego topica podczas gdy jeden już taki był oraz za rozmowe o questach-w żadnym wypadku za chamstwo.Peknięty zostałem w sumie 3 razy i to napewno bez powodu(raz wczoraj 2 razy przez tego samego gościa jeszcze przed update).A powodem mojego paskudnego słownictwa w tym topicu są 2 bezsensowne śmierci które na tle pozostałych powdują u mnie ogromny dół i wściekłość.Narazie,pozdrawiam.
Ithelios jest offline  
stary 21-01-2004, 13:41   #4
Fanfi
eX Moderator

Fanfi's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003

Domyślny

re up

Wiec teraz masz przyklad ze wszystko trzeba odczekac, ochlonac. Pod wyplywem fali emocji mozesz zrobic cos czego bedziesz potem zalowac.
stary 21-01-2004, 17:04   #5
gaper
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 01 2004

Domyślny

Ja zginolem pare razy tez bezsensownie,(zeszlem na 5 mumi,one staly na opkolo dziury a koles zeszedl za mna i stal na tym samym miejscu co ja, wiec nie moglem sie uh'nąć spanikowalem bo moglem zabic jedna i stanac z boku ale wiec tak to jest nadmiar emocji robi swoje poprostu spanikowalem) to wydarzylo sie w Wigilie to pomyślcie sobie jaki mialem nastroj na święta
gaper jest offline  
stary 24-01-2004, 11:45   #6
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Szczerze ci wspolczoje...Znam to uczucie jak sie zginie.Mialem je juz 11 razy...Ale sie nie poddaje.Brne do przodu i zamierzam skopac tylki w dobrej sprawie

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 25-01-2004, 01:06   #7
miuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Domyślny

ja zginolm ze 23 razy.......
ale sie nie poddaje.....
mozecie se sprawdzicna Tibia.com(miuriel) ale tam bedzie pisac tylko 10 najswiezszych zginiec
miuriel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania