|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Kurwa mać to co się przed chwilą wydażyło to zupełna paranoja.Jeszcze wczoraj dorwali mnie jebani pk w kaz i dziś sie loguje żeby poexpić na cycach.Uciekam przed cyckiem(palek) a tutaj mi wyskakuje usługa posłaniec na gg.Oki klikam ok,a tutaj nastepny!Odklikuje to a tu cała seria spamu!Jeden po drugim.Nie moge sie ruszyć charem bo cały ekran w spamie.No i zginąłem 2 raz!!Czy wy qrwa też coś takiego mieliście bo ja 1szy raz?!
http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character (Hobondrus) looknijcie sobie tu na moje dedy.Ja już kurwa nie mam sił na tą postać.To sie nazywa jebany pech!A tak sie cieszyłem bo odrobiłem z nawiązką skille i level też.Pewnie was to nie obcodzi ale musiałem to z siebie wyrzucić.Znając siebie będę grał dalej tylko szkoda mi tych godzin spędzonych na treningu i expowaniu,które w kilka chwil zjebało gg ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() No, i autocenzura forum się na coś przydała, trochę urozmaiciła i rozbawiła twojego posta.
A teraz już poważniej. GG od dawna znane jest jako program zawierający sporo błędów. Pewnie gdyby tak nie było, to by nie powstało tyle programów umożliwiających komunikację z GG. Te okienka GG to może nie błąd, ale mogą faktycznie być uciążliwe. Swoją drogą, nie używałem GG już parę lat, ale chyba jest gdzieś opcja, która pozwala to wyłączyć? A kolejna sprawa, która mnie zastanawia. Odnoszę wrażenie, że jest jakiś magiczny związej między zachowaniem ludzi na forum a PKowaniem w grze. Im ktoś się gorzej zachowuje na forum, tym więcej jest PKowany w grze. Ale to chyba nie to, że jakiś forumowicz się mści. To raczej to, że jak ktoś klnie i ogólnie źle się zachowuje na forum, to zapewne to samo robi w grze. A to się może ludziom nie podobać, więc potem się dziwią ludzie, że "zabili mnie bez powodu".
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mylisz się.Zależność jest odwrotna.Jak widzisz posta tego pisałem pod wpływem emocji(nigdy wcześniej nie bluzgałem na tym forum tym bardziej zdziwiła mnie jego treść po ocenzurowaniulol )Dwa upomnienia mam za:Założenie jednego topica podczas gdy jeden już taki był oraz za rozmowe o questach-w żadnym wypadku za chamstwo.Peknięty zostałem w sumie 3 razy i to napewno bez powodu(raz wczoraj 2 razy przez tego samego gościa jeszcze przed update).A powodem mojego paskudnego słownictwa w tym topicu są 2 bezsensowne śmierci które na tle pozostałych powdują u mnie ogromny dół i wściekłość.Narazie,pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() re up
Wiec teraz masz przyklad ze wszystko trzeba odczekac, ochlonac. Pod wyplywem fali emocji mozesz zrobic cos czego bedziesz potem zalowac.
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2004
|
![]() Ja zginolem pare razy tez bezsensownie,(zeszlem na 5 mumi,one staly na opkolo dziury a koles zeszedl za mna i stal na tym samym miejscu co ja, wiec nie moglem sie uh'nąć spanikowalem bo moglem zabic jedna i stanac z boku ale wiec tak to jest nadmiar emocji robi swoje poprostu spanikowalem) to wydarzylo sie w Wigilie to pomyślcie sobie jaki mialem nastroj na święta
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Szczerze ci wspolczoje...Znam to uczucie jak sie zginie.Mialem je juz 11 razy...Ale sie nie poddaje.Brne do przodu i zamierzam skopac tylki w dobrej sprawie
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() ja zginolm ze 23 razy.......
ale sie nie poddaje..... mozecie se sprawdzicna Tibia.com(miuriel) ale tam bedzie pisac tylko 10 najswiezszych zginiec |
![]() |