|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2011
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drago of secura
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bezimienni
Świat: Secura
Poziom: 148
Poziom mag.: 22
|
![]() Witam
W tym temacie przedstawię wam krok po kroku skriny z życia mojej postaci na securze ![]() PS tak wiem w nagłówku pisze "Przyjaciele z Secury" ale kumplą sie nie chce wrzucać fotek , wiec ja sam bede prowadził ten temat ![]() to na początek coś ode mnie : 107 ![]() Uploaded with ImageShack.us 108 ![]() Uploaded with ImageShack.us 109 ![]() Uploaded with ImageShack.us 110 ![]() Uploaded with ImageShack.us 111 ![]() Uploaded with ImageShack.us a teraz coś z druida: 38 ![]() Uploaded with ImageShack.us 39 ![]() Uploaded with ImageShack.us 40 ![]() Uploaded with ImageShack.us jutro postaram się dobić 112 , a dziś idę ze swainem na tomby więc bedą fotki. ![]() Ostatnio edytowany przez Kulimax - 26-12-2011 o 11:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2011
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak mówiłem wieczorem wybraliśmy się na tomby , a oto jakieś akcje :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us i loot : ![]() Uploaded with ImageShack.us Na dziś to tyle ode mnie ;d .Zapraszamy do komentowania ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kulimax - 28-11-2011 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Earth Elemental-39
![]() Uploaded with ImageShack.us Hydry-41(pierwszy exp na małym respie ![]() ![]() Earth Elemental-42 Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Wyvern-43 (Dobicie ostatnich procentów ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() 47 lvl wbity i zmiana na Druida ;] ![]() Kto pierwszy ten lepszy ?! ![]() Oczywiście awans na 14 lvl ^^ jest zamiar dzisiaj wexpić 16 a jutro 20 ![]() Ostatnio edytowany przez xandasek - 29-11-2011 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2009
Lokacja: Szczecin
Imię: Jaza Bijac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: 69
Świat: Berylia
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() Łał zdjęcia przepełnione akcją.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pandabear
czego oczekujesz ? , jak widac mamy słabe lvl'e wiec lepszych zdjeć narazie nie bedzie , a moim palkiem w niedziele robie dhq to bedzie troche ciekawych fotek ![]() dzisiaj miałem mało czasu więc pograłem troszke druidem : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us m lvl numer 36 ( tak wiem słaby , ale nie skupiam się na tym ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us I Levelek numer 42 ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez Kulimax - 29-11-2011 o 22:27. Powód: żeby nie robić double posta ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zero komentarzy
![]() a więc fotki z dzisiaj : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us tutaj mały farcik ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Level ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us oraz na drucie też grałem i lvl wbiłem : ![]() Uploaded with ImageShack.us Na dziś tyle , zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pora na kolejne advy :
113 ![]() Uploaded with ImageShack.us 114 ![]() Uploaded with ImageShack.us 115 ![]() Uploaded with ImageShack.us coś z expa : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Farcik : ![]() Uploaded with ImageShack.us a to mega fart jeszcze z OF'A : ![]() Uploaded with ImageShack.us 0 komentarzy , postarajcie się w końcu :/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2010
Lokacja: Kraków
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szukam
Świat: Refugia
Poziom: 83
Skille: 25
Poziom mag.: 5x
|
![]() Kurczę, no niby nie jest źle, ale jednak czegoś mi brakuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Astrin Specjalnie dla ciebie
![]() jakieś hydry : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us DHQ czysciła jakaś tam guild ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us świeży adv ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Jutro idziemy na hunta , ja moim druidem i sehgian swoim ek , oraz na crus helm więc bedą foty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Imię: Sehgian
Profesja: Elite Knight
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() PACC kupiony 2dni temu na 30lv, więc trzeba się pochwalić:
1. Warrior addon #2 ![]() ![]() 2. Beggar Outfit ![]() ![]() 3. Dzielny rumak pomagający w targaniu loota ![]() ![]() 4. Oraz oczekiwany awans ![]() ![]() ![]() Niestety nie byliśmy na huncie z Kulimaxem z powodu mojego zawziętego dążenia do 40. Jutro prawdopodobnie zrobimy Crusa i DTD. Ostatnio edytowany przez Sehgian - 05-12-2011 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obiecany Crus Helmet Quest :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ode mnie na dziś to tyle . Komentować ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Teraz Fotka z Botem:/ ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Death , wiesz na ogół gram palkiem , ale czasami mam chęc zagrania druidem
![]() ![]() Widzę , że są komentarze dlatego dodaje tylko 2 advy oraz nowy out. (mało czasu w tym tygodniu ) 119 : ![]() Uploaded with ImageShack.us 120: ![]() Uploaded with ImageShack.us Demon hunter : ![]() Uploaded with ImageShack.us Komentować to będzie wiecej fotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
|
![]() fajne fajne, oby tak dalej z tymi lvlami
![]() |
![]() |
![]() |