Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-12-2011, 17:04   #1
matiop12
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2010

Domyślny Ramoa

Witam mam 67 sorca i planuje zrobić dostęp na Ramoa. Dziś wyszedł test server na który wszedłem i postanowiłem zobaczyć jak tam mi się bedzie expiło. Wiadomo najpierw trzeba było odblokować tp by móc sie teleportować tam. Wszedłem na wulkan wszedłem na dól, a tu 4 dragi i Diabolic Imp. Na stronę z questem nic o nim nie pisali. Oczywiście, że na flashu nie gram na codzień to padłem, bo nie ogarnąłem co i jak.
I mam teraz 2 pytania.
1. Do tych co robili dostęp. Czy spotkali coś takiego po drodze? Co jest dalej? Jeśli ma ktoś filmik jak to robił, albo gdzieś na necie znalazł żeby looknąć.
2. Mniej związane z tematem. Zgubiłem książkę, żeby przejść przez ścianę energii. Jest jakiś sposób na odzyskanie prócz nowego chara?
matiop12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-12-2011, 22:54   #2
Vadimq
Użytkownik Forum

Vadimq's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Płock

Profesja: Elder Druid
Świat: Secura/Pacera
Poziom: 500
Domyślny

1. Dragi sa po drodze, ale jak impa spotkales to zle poszedles. Idz wedlug tego spoila http://www.tibia-wiki.net/wiki/Forbi..._Quest/Spoiler
Jakis filmik masz tu: http://www.youtube.com/watch?v=FdvBpC-YO3I&feature=fvst Jak chcesz jeszcze inne filmiki to wystarczy wpisac nazwe tego questa na youtube

2. Spellbook of Dragha mozesz kupic u Black Berta za 16k ale lepiej zdobyc innym charem (taniej wyjdzie).

Vadimq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2011, 00:52   #3
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Wszedłeś na TSie, więc mogłeś trafić na Małą Zmianę Światową +/- Erupcja Wulkanu. Wtedy nawet Demony można spotkać na poziomie 0. Tak jak Vadimq wspomniał - kieruj się drogą ze spoilerów, a książkę kup po prostu (za dużo roboty przy nowej postaci).

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania