|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam przed chwila wpadlem na genialny pomysł ale to zaraz moze cos o mnie
Daniel Jóda 18 lat Londyn Okej chciałem kręcić vlogi jak te znane kanały np.Niekryty Krytyk ale pomyślałem że to już jest ;/ Game playów nie robiłem nie lubie takich gier zbytnio xd noi tu jest mój pomysł wszyscy lubimy grać w tibie chciałbym zachęcić was jaki Moderatorów i Administratorów do wielkiej akcji mianowicie bede kręcił vlogi o tematyce tibii newsy ze swiatow wywiady Co mnie drazni co ubustwiam i tak co dziennie robil bym konkursy i inne fajne rzeczy potem mogli byscie mi pisac pytania a ja bym na nie odpowiadał POZDRAWIAM EMIGRAtv ZACHECAM do akcji dla ,,nas'' malej spolecznosci tibii EMIGRAtv jak cos subujcie nawet jakby tibia.pl sie nie zgodzila to chyba i tak będę krecil także do zobaczenia przed kamerą! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Wydaje mi sie ze szybko tematy se skoncza, ale moze wypali
![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Jakby wypali moj rl to szanowana postac w tibii zrobie z nim fajny wiwiad potem z innymi noewsy bym komentowal i takie tam ; ] takrze ogarnijcie chce zpbaczyc czy jestescie za
|
![]() |