|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Ekipa:
Sir mapes Royal Palladyn skile 62\37 (62 skoczyl mi na orclandzie) Fajab Elite knight skile 66\66 Wraz z moim kumplem postanowilismy sie wybrac naj[irw na dzin fortress polookac, ale pozniej wolelismy pojsc na blood herb quest. Na sma poczatek Giant Spider, moze nasze powolanie to deratyzacja insektow?! =) ![]() Teraz juz nagroda =P ![]() Pozniej mala wyprawa na orcland, jednak w koncu jdno wiem na pewno, orki sa glupie nie wiedza kto jest blokerem =| ![]() jescze rider ![]() kolejny zerk ktory zaczal bic mnie a nie kumpla =] ![]() najwazniejsze to miec dobra pozycje do strzalu ![]() Po wyjsciu trzeba bylo zrobic krotka wizyte dragowi ktory okazal sie bardzo hojny ![]() odrobina czulosci =P (aby uprzedzic pytania nie jestem zoofilem, to tylko podziekownie za d-hammera) ![]() I oto wszytko co zebralismy w ciagu 1 godziny pozniej trza bylo isc do sql =\ ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich znajomych z Lunary =))) No to teraz panockowie kolejne fotki, tym razem wraz z moim kumplem (Fajabem) postanowilismy sie wybrac na ruiny Drefi Najpierw pobutka w naszym super domku =P ![]() Teraz pierwsze exori po nabiciu 5 mlvl ![]() Juz zaczyna sie akcja, mianowcie zaczynami bic umarlakow ![]() ![]() Lvl up =]]]] ![]() powitanie, stalkerow i innych takich dziwolagow ![]() teraz pozwiedzalismy cosik ![]() a tu wspolna zabawa w berku DS byl ![]() i cos tam jescze ![]() Cos dla odmiany czyli GSik ![]() ![]() Uwaga nigdy nie kichac przy tibii ![]() ![]() ![]() ![]() Najocniejszy hit w blokera (na full defie) ![]() Teraz chcielismy zdobyc stealth ringa, ale na 3cim poziomi zatrzymali nas magowie i archery =\ ![]() ![]() Thats all, wkrotce bedzie kolejna dawka =P Pozdro dla wszystkich znajomych z Lunary =P Oto nowe SSy Kultularne powitanie ![]() Drag chcial z nas zrobic naprawde goracy towar ![]() Pierwszy SD Vema (podniecal sie nim ze hohoho) ![]() Nikt nie wychodzil to sami weszlismy ![]() Przez chwile mialem krytyczna sytuacje, 2 dragi zlaly mnie do czarnego HP ![]() Kolejny dragi ![]() I w koncu loot po 5-6 (kurde zapomnialem po ilu)dragach ![]() Wkrotce bedzie ich wiecej Ogladajcie i komentujcie
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ Ostatnio edytowany przez Sie mapes - 01-02-2005 o 06:24. Powód: nowe foto |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() haha jednak zamiesciles te zdjecia
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Spoko ss gratz d-hammera. Wiesz według mnie to ty bardziej nekrofilem jesteś bo ten dragi taki jakiś mało żywy był
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Super skriny ale mało
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Podobają mi się te screeny
Fajne Komentarze ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Przemyśl-Zasanie-Czuwaj
Stan: Początkujący
Imię: Pierdlak of Bhaal
Gildia: Damned
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 85/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nice!! ale mało szkrinów z akcji
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mapes dodal nowe zdjatka commentujcie plx
![]() ![]() Edit ![]() Jupi przekonalem mame i nie musialem jechac ja te je***e narty :> Chcialem sie wytlumaczyc czemu takiego hita zebralem ![]() ![]() Pozdro and more comment ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Fajab - 28-01-2005 o 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Buhaha komentarze sa za***iste ^^
Zoofilem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() f@jne SS i co wiecej mowic lubie popatrzec jak inni graja a ja stoje przed domQiem i runki robie xF
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() heheh moim zdaniem dostales takiego hita bo gsy czasem wala swoje NiE blokowane hity
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pierwszy hunt z naszym drutem Vemzim =P
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Taaak nie ma to tamto moje 1 SD bylo cudowne bo 239
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() Ja dam 2 ssy ktore zrobilem tylko 2
![]() tutaj moj drugi hit z SD przysloniety zdeczka hitem boltera ale chyba 218 tam jest ![]() ![]() Tutaj jakis tam strzal z hmm ![]() ![]() Btw nie walilem caly czas z SD tylko wziolem 2 na probe @down Lvl na dragach mialem 18 ( juz mam 20 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zotolo - 01-02-2005 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Moon
|
![]() Gratz za hita z sd
![]() apropo to jaki masz lvl i mlvl ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hehe ziomale co tak malo koment ?! Kur... Mapes ciołku mowilem Ci zebys nie edytowal tylko jako nowy post dal? Co ty ?! Pozdro i sorki za przeklenstwa...
![]()