|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 10
Skille: 16/18
|
![]() Doberek.
Po kilkuletniej przerwie chciałem odświeżyć wspomnienia związane z grą. Założyłem postać i w tak zwanym międzyczasie przeglądałem oficjalne forum. Cóż, sądząc z tego co wyczytałem na Thori poza Rookgard nie ma co wyłazić. Niestety na każdym świecie jedyne wątki to bezsensowne wycinanki między wszystkimi z oczywistym "brylowaniem" polaków. Czy jest jakiś spokojny serwer PvP do pogrania? Czy na światach NonPvP nadal 20 typa biega za jednym rotwormem krzycząc "Mine!" NA Thorii zostawię Rookstayera, ale chętnie bym popatrzył jak zmieniła się reszta. W stosunku do 4-5 latek wstecz, Rookgard jest super, niestety pusty. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2012
|
![]() Chwila chwila...chodzi Tobie o Rookgaard czy Mainland?
Ogólnie co do rooka i maina to polecam Antice, sporo osób online. Chamstwo, noobów, złodziei, boty, pk to znajdziesz wszędzie. Jasne że możesz pójść na serwer gdzie jest 150 +/- osób online i spokojnie gdzieś w zaciszu będziesz expić ale chyba nie o to chodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Oczywiście chodziło o wyjście na Maina
![]() ![]() P.S. Nie idzie o to aby był spokój, idzie o brak chaosu ![]() Ostatnio edytowany przez Tombula - 19-04-2012 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeżeli chcesz pograć miesiąc i wbić 100 level i zakończyć grę no to spoko, wal na npvp. Wbijesz poziom, pokręcisz się na paru questach i nic więcej.
Nie musisz walczyć, żeby być na pvp. Jest mnóstwo osób, które grają a wcale nie walczą i nie są zabijane. Nie kozaczysz to nikt Ci nie da w łype, a druga sprawa że masz pvp bless więc te pvp to nie jest tak na prawdę pvp. Graj na pvp to od razu się podszkolisz trochę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() He he jaja sobie robisz. Po miesiącu, hmmm może koło 30? I bez skili bo to nudne. Gra dla zabawy
![]() Co do "padów" no trochę zaliczyłem, jeśli są stosunkowo uczciwe to ok ale nie że Hlvl się nudził :/ Nic, zobaczę. Edit : uuu widzę że Kazordonicus na Nebuli już nie gra :/ Ehh. Ostatnio edytowany przez Tombula - 19-04-2012 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() To napisz jaką chcesz grać profesją, facc czy pacc (ewentualnie jak facc to kiedy zakupisz i czy w ogóle będzie te premium).
Na prawdę nie jest tak strasznie na pvp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Na pewno facc. Oki dzięki za chęć pomocy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoko, nie ma sprawy ;]
Odbierz pw. |
![]() |
![]() |