|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Ja zakladam gildie dla polaków.Na timeri w mieście carlin.
1.Przeba mieć powyrzej 10lvl. 2.Trzeba być ubrany na biało-czerwona,ale glowa ma być czarna. 3.Wszysczy chetni mysza wyslać na "[email protected]" formujasz zgloszeniowy: Imie Profesja Level MLevel Skile |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Dzial do przeniesienia.
Moja rada: Nabij 20 lev i przyjmój 20 levelowców
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja tez mam rade
jak chcesz bic pk to musisz nabic lv sporo wiekszy niz 20 aha i przynajmniej na nizszych lv nie chodzcie ubrani na bialo-czerwono bo mozecie za to zaliczyc deada
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Od 10 lvl?? Jakie szanse ma nawet cała banda takich 10 levelowców c jednym kolesiem na 60 lvl?? Przyjmuj gosci conajmniej od 30 lvl'a
|
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() Bez urazy ale taka gildia była by niezłą kukłą treningową... 10-20 lvl to jest nic 20-30 to jest cośtylko w większych ilościach ale skoro waszym mottem ma być coś w stylu We are pk killers to radził bym ci coś takiego zakłądać na 30+ lvl a własciwie to i na 40... bo jeśli kolo 35lvl pujdzie bić pk to raczej wiele nie osiągnie chyba ze będzie zabijał tych pk co zabijają nowych ale to i tak nie uchroni cie od deda z ręki jakiegoś pk z wysokim lvl...
tak więc radzę.. jeśli chcesz założyc gildię która zabijała by pk to: 1. minimum 30lvl ale do tego w gildii conajmniej 10 takich. 2. dobre plecy w postaci poparcia innych gildii... w przeciwnym wypadku widzę przed wami tylko jednądrogę.. zmiana serwera albo wieczny roock ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() 1. Zly dzial
2. Pomysly takiej gildi powstaja co tydzien (na forum), jak bys znalazl dobry dzial to pewnie bys wiedzial. +1 upomnienie za zly dzial + powtarzajacy sie temat.