|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Na ktorym serwie wg. was jest najwiecej PK ?
- Jak gralem na Ruberce (23 Pally), to nie spotkalem nigdy PK, ktory by mnie zaatakowal - Na Eterni (32 Knight), 2'giego dnia gdy juz mnie PK zaatakowal, nie wiem, jakim fuxem udalo mi sie uciec (THX GOD) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Na każdym serwie jest sporo PK. Nie da się ich policzyć więc óżnie to jest. Jak się poza tym umie grać i am kontakty to nie masz problemu z PK.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() No, niby tak, ale to wtedy PK musi sobie popatrzec na twoja liste friendsow, a nie wiem, czy tak jest czesto, PK raczej poluja na to co im sie nawinie, a nie wybieraja sobie jakas jedna postac, i poluja na nia jakis dlooogi czas.
Sam tez mialem na liscie sporo High lvl (~78 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() ja uwazam ze niemozna powiedziec gdzie jest najwiecej poprostu jak masz pecha to na pk mozesz trafiac czesto np:
ja robilem jedna postac na isarze i nikt mnie nie zaatakowal a jak robilem druga postac to z 5 razy probowali mnie killnac i raz im sie udalo ![]()
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Jest jeden sposób żeby to sprawdzić...
www.tibia.com >> STATISTICS >> A statistics of kills... Teraz trzeba było by przeglądać każdy serwer i patrzeć na śmierci w kategorii Humans i wszytko widać ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja gram na lunarze i jak miałem palka to mi pka ubili go z 7-8 razy, wiec sie wnerwilem i zrobilem sobie nowego knighta i poleglem tylko raz na 13 lvlku, ale pka mnie atakowali ze 3 razy, ale coż to oni na tym stracili
![]() WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Mnie na Amerze zabili juz 5 razy ale to nie znaczy ze jest tam duzo pk...Po prostu znalazlem sie w zlym miejscu o zlej porze...
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |