|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Rozwinięcie pytania w ankiecie: prace którego moda oceniasz na najlepszą, który najlepiej sprawuje swój obowiązek, którego najbardziej cenisz (wystarczy zaznaczyć)
Z góry przepraszam że nie uwzględniam Iwana, ale on raczej jest na pół etatu (OTServ spec, a pozatym ankieta jest tylko na 10 opcji) ![]() Piszcie też ogólnie o modach: co Ci się podoba/niepodoba w ich pracy, czy są mili/chamscy/wulgarni/pomocni itp. Czy bany i upomnienia sa za częto, może za żadko, czy tematy są zamykane za żadko/często? Może są zbyt "sztywni"/wyluzowani? Ogólnie wszystko co wam leży na języku o modach. Prosze zachowac kulture, i się nie podlizywac na siłe. Krytyka, o ile jest kontruyktywna: dopuszczana. Wiem że moze o modach mieliście juz okazje się wypowiadać w innym temacie, ale to jest taki "czysty" temacik |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() hmmm...
Nie zagłosuje w tej ankiecie. Czemu? bo bede musiał wyfaworyzować jedną osobę, a tego bym nie chciał, po pierwsze, bo to jest ZESPÓŁ modów, i nie ma dla mnie rozgraniczenia na jednego/drugiego modka. Po drugie, często ich praca jest niewidzialna (nie wiadomo kto przeniósł/wyedytował posta), wiec ciezko jest mi powiedzieć kto się tu najlepiej sprawuje. Jedyne co mogę zauważyć, to to, że wszyscy Moderatorzy (z wyjątkiem Yogiego i Gremlina- jeszcze ich na IRC nie widziałem, nie rozmawiałem) są naprawde normalnymi ludźmi (nie żeby Yogi i Gremlin byli nienormalni, co to to nie ![]() IMHO prace modów należy zaliczyć in + |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Głosowanie takie jest bardzo trudne. MatKus powinien głosa dostać za całokształt, ale się ostatnio nie udziela... Dobo za to teraz bardzo się stara, jednak młodzi depczą mu po piętach. Gimli, n3m1, zaglada i reszta ekipy tez jest gites i bardzo dobrze wykonuja swoją prace. I naprawde nie da się tak łatwo wybrać. A jak widac po wynikach narazie MatKus prowadzi. Swoją drogą ciekawe czy Bosal dostanie jakieś głosy ;p (do roboty Bosal)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Od czasu mianowania nowych modków w ogóle wszystko co z nimi związane wzrosło. Zobaczcie prawie każdy ma upomnienie, a kiedyś to było dużo więcej wolno
![]()
![]() |
#5 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Moze by to przykleic....w koncu nasze "public relations" z czasem moze sie zmienic
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @Dobo My "nowi" za krotko tu jestesmy modami by nas oceniac, poki co userzy tylko na nas warczą ze cwaniakujemy. BTW - czy modowie moga glosowac??
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Magus masz racje. Ja wole "starą gwardie" bo wiem czego sie po nich spodziewac i znam ich tylko ze strony moda, a nowych znam tez ze strony zwyklych userow... Aczkolwiek musze pogratulowac wyboru Magusa, to byl strzal w dziestatke...
Dżizys Dr. Omader zrob cos ze swoim podpisem, bo od takiej wazeliny robi mi sie niedobrze... Edit: Zaloze sie ze czesc modow zaznaczy siebie ![]()
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Co do tego ze nie wiadomo kto to przynajmniej ja sie staram dopisac w temacie ze skasowalem taki a taki post czy takie tam inne (przez to mam tyle postow). Co innego jak temat podlega kasacji (nie ma wtedy gdzie posta nabic ![]() Od IRC/Chat staram sie trzymac z daleko od 3 lat (jestem na odwyku), niestety obecna sytuacja (studia, nauka, forum, tibia, itp) nie pozwala mi na przesiadywanie tam i gadanie o glupotach.
![]() |
![]() |
#8 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() OMG bylem pewny ze to kolejny temat krytykujacy moodow a tu taka ( mila ) niespodzianka
Cytuj:
Cytuj:
![]() eh, chyba nie zaglosuje ( za trudny wybor ^^ ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() JA dałęm MAtkusa, lecz muszę powiedzeić że zespół Moderatorski łądnie pracuje a wyróżnić chcaiłem:
- Gimliego za ładną praće i za to ze to bardzo spoko gość z którym można fajnie pogadać i moderatorstwo nie zmieniło jego podejśćia do forum, z wyjatkiem że czasem kaśnie coś lub co innego - MAtkusa- Ostatnio mniej się udziela, ale robi wszystko by kanał IRC działał dobrze i sprawnie oraz zeby ludzie przychodzili nowi- za to big + - MAgus- co tu mówić- moderator jak złoto ![]() ![]() -DObo, Gremlin i reszta chłopaków wy też zasługujcecie na brawa za swoją praće- chwałą wam za to że to foru działą jak należy i jest w miare przejrzyste. Uważam jak scor, że tworzycie zgrany zespół moderatorski i życzę wam żeby dizęki wam to forum zawsze było takie jak teraz
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cuż ~ ja tu tylko sprzątam i będę robić to do końca tibia.pl, nawet jeśli nikt mnie nie będzie lubiał. Teraz daje + Magusowi, ponieważ widać, że coś robi.
@ eerion Mi się wydaje, że polubiles matkusa tylko dlatego, że Ci zabrał te 1 upomnienie, a reszta opisań jest tylko po to, żeby nikt Cie nie powiedział, że nabijasz posta ~. @ Jedi Cytuj:
@Superman Cytuj:
edit: Widze, że mam swojego cichego fana ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
Hehe ciekawy temacik, fakt ze ciezko tu wskazac najlepsza osobę i dlatego nie zaglosuje wcale. Zreszta po co wskazywac kto jest dobry a kto nie. Jestesmy jak rodzina i trzymamy sie razem.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() A ja mam takie pytanko. Czemu w sondzie jest Jogi zamiast Yogi?? A tak poza tym to głos oddałem na...
![]()
![]() |
#13 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
Niestety nie domyslilem sie na kogo oddales swój głos ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() A żeście mnie rozwalili z tymi normalnymi ludżmi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Skasowałem sonde, za duzo kontrowersji.
Re.up Powiedz swój nick, bo mozliwe że mylisz mnei z moim RL-qmlem który też gra tą postacią. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() @up zaglada siedzi dosyc duzo na ircu
Cytuj:
![]() wiem jakie sa przyczyny tego tematu, mimo to nie zdejme upomnienia, bo: 1. ta historia moze byc zmyslona ( wierze ci, ale... ) 2. mimo to powinienes przestrzegac zasad forum, i wyjatkow robic nie moge,bo inni uzytkownicy by mi to wypomniali... EOF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Taaa tyle co ja widziałem to Zagląda na IRCu zawsze afk (nie dosłownie, bo gra). Ale ja od nie dawna jestem.
@topic Co skończyła się ta ankieta czy co bo jej nie widzę?? To jakie były wyniki?? A może teraz ankieta na najmniej lubianego?? Już wiem kogo bym zaznaczył ![]()
![]() |
#19 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() Cytuj:
Dobo napisal wyraźnie: Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() To się wiecej nie powtórzy nie martwcie sie "mam xiążke jak panować nad sobą" ![]() Cytuj:
Więc jak tak patrzeć to sie poprawiłem ![]() Cytuj:
I nic. A co do hacka to już nie ma tych tematów z kłótnią ja vs. ktoś ze swiata Nova. miałem format kompa wiec nei pokaże ci archwum gg z postami "zrookuje cie!!" Ale bło to tak- kłótnia na forum- nie pamiętam o co poszło lecz o coś ważego chyba ![]() Ja do niego ty n00bie on mi Zakładam postać na liberze i cie zrookuje- za tego n00ba! Będziesz miał ładny prezent na święta PO pewnym czasie nadał nie chce mi sie postaci tworzyć i kjoniec.. MYślałem ż mam spokój po chyba pół tygodnia (ok. 20 grudnia) wchodzę na tibie a tam nic nie mam. Żadnej kasy niczego, martwy typu i jeszcze kradł ty charem. Na początku nie wiedziałem kto to zrobił lecz domysliłem się po prostu Nie mam żadnych programów czitersjkich Mam program któy potrafi zlokalizować wredoctwa w stylu keyloggery (ad-aware versja 6.0 - ściągnijcie za free opyla się ![]() I atk się skończyło. Chłopak nic na gg nie odpowiadał i nic.... Już wiadomo było kto to zrobił Dlatego też gimli niee chciałem ujawniać imienia mojej nowej postaci bo to byłoby głupie gdyz wiem ze ten facet nie odpuści łątw bo widział ze sie podniosłem, co mu się nie spodobało.. Chciał mnei uziemić na dobre... I pełno jest takich ludzi (PK sie biło ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Eldars of Falinor?? ![]()
![]() |
![]() |