![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak... tak. Czytałem, słyszałem - nie do zdobycia. Ale czy tak jest na prawdę?
Wchodzę na MyTibia.com, kilkam świat Aurea, następnie legs i co widzę? Oferta za 100k. Zdziwiło mnie to i od razu napisałem na forum. Czy jest to możliwe, aby ktoś zdobył te legsy? Może jest jakiś sposób na otwarcie słynnych drzwi w Kazoo? W końcu do czego mogą służyć te wypusty na podłodze? Czekam na konkretne odpowiedzi... ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ty człowkieku widziales kiedys taki temat w poradnikach autorstwa Gremlina - Rary?! DSL miał pewien ziomek (prawdobodobnie na antice) skonczyl grac w Tibie i wyrzucil je do wody. Tyle na temat DSL. Przeczytaj sobie równiez temat o Basilisiku (czy jak to sie tam pisze).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() sell dragon scale legs - 1k (lucera)
czy to znaczy ze je mam? NIE! ktos sobie jaja robi -.- |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() Według mnie to niemożliwe, bo:
1. Zamała cena jak na taki rar 2.W tibi były tylko 2 pary DSL:GMy dały jednemu graczowi, a ten wyrzucił do wody jak kończył gre(Przeczytałem na jednej stronie), a drugie to te u Imperatora w Kazo. 3.Wiele n00bów pisze takie rzeczy w grze (np. jak byłem na rooku to koleś "sprzedawał" -golden set i Magic Plate legsy(lol). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() Ok. Rozumię. Ale czy nie zastanawia was ta sprawa, że na podłodze przed drzwiami w Kazoo są te wypusty?
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Jeżeli to prawda co napisał Rehu:
"W tibi były tylko 2 pary DSL:GMy dały jednemu graczowi, a ten wyrzucił do wody jak kończył gre(Przeczytałem na jednej stronie), a drugie to te u Imperatora w Kazo." ![]() to skąd w takim razie na Antice w jakimś GH się wziął Dragon Scale Set?? ![]() Dla udowodnienia gdzieś na tym forum jest filmik z takiej wystawy Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Jesli wierzysz ze basilisk questa da sie rozwiazac to....te legsy mozna zdobyc.
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Czekaj chwilkę.
<* Vanhelsen otwiera wielką ksiege pt: "Legenty, mity i fakty o Tibii"> O, jest strona 750, "Smocze spodnie". Pradawni łowcy smoków potrafili... ok, wstęp omijamy DSLegsy, są na każdym w świecie w skarbcu, nie dostepne narazie dla playerów. Narazie jest jedna, 100% pewna sztuka na Antice, właściciel nie znany, ponoć istniały jedne dsl na danubi lecz zostały dwa lata temu zatopione wraz z pozostałym EQ gracza kończącego gre, ponoć kiedyś, gdy DL był najsilniejszym monstrem leciały właśnie z niego. Starczy ?
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() golden legi- ok. 400 k na aurei
jaki idiota by lepsze za 100 k sprzedawal ?
#12 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Z tego co wiem to nie bylo DSL na danubi, ale paznokcia sobie uciac za to nie dam. Natomiast byl tam w wyniku bledu GMa warlord sword, ktory zostal oczywiscie potem skasowany z depo/rąk wlasciciela ![]() @autor: zapraszam do lektury tego tematu Gremlina: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=11455 |
|
![]() |