Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-11-2012, 23:54   #1
Salvadion
Guest

Domyślny Problem z tibia

Witam mam problem z tibia wpisze passy i jak chara wybiore to caly czs pisze Connecting to the game world .Please Wait no i tak caly czas moze ktos by wiedzial co zrobic bo na otsach mi wszystko chodzi a tylko w real niedziala prosze o odpowiedz bo chce w tibie zagrac wreszcie a pozatym przpraszam za moja ortografie ale niemam polskiej kalwiatury ;/
Załączone obrazy

Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-11-2012, 17:16   #2
sulek_farmbooy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 11 2012

Domyślny

Wciśnij cancel podczas tego loadingu. Jeśli pojawi się napis w stylu "loading character list, please wait" to znaczy, że masz połączenie z serwerem. Jeśli to się nie pokaże, to znaczy, że coś blokuje połączenie. U mnie się to sprawdza. Sprawdź firewalla.
sulek_farmbooy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2012, 20:17   #3
Salvadion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sulek_farmbooy Pokaż post
Wciśnij cancel podczas tego loadingu. Jeśli pojawi się napis w stylu "loading character list, please wait" to znaczy, że masz połączenie z serwerem. Jeśli to się nie pokaże, to znaczy, że coś blokuje połączenie. U mnie się to sprawdza. Sprawdź firewalla.
ale ja do listy dochodze tylko poty niemoge sie zalogowac ;/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2012, 23:22   #4
sulek_farmbooy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 11 2012

Domyślny

No i jak już wybierzesz chara i będzie napis "connecting to game world. Please wait" to wtedy cancel spróbuj to zobaczysz czy masz połączenie z serwerem, w każdym razie u mnie to pokazuje
sulek_farmbooy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania