|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Siema oto moje 1 fake BARDZo ale to bardzo słabe wykonanie ale za to fajny pomysł według mnie miłego ogladania.
Zaczynamy: Posato poszedł po bron do kazz, a oto co zobaczył po powrocie do venore przed depot: ![]() Postanowił spróbować od drugiej strony lecz i tam już były nooby. Postanowił więc się go zapytać co się stało. ![]() Gdy się dowiedział co jest grane postanowił uratować kolegów zabił więc nooba. ![]() Przedostał się do depot i zostawił bombę ukrytą maczecie. Tam ujrzał swoich przyjaciół którzy prubują uciec z niewoli. ![]() Oddalił się od bomby która wysadziła bramę i zabiła Strażników. ![]() Szczęsliwi cieszyli się z wolności i uciekli ![]() ![]() KONIEC Sorry ze takie słabe wykonanie ale na 2 raz postaram sie bardziej. Zrobie 2 cześc jak miszkańcy venore atakuja nooby w venore ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ![]() ![]() Dodatki rysowane w paincie. Nie za bardzo sie postarales Jezeli czegos nie umiesz to zmien troche fabule lub w ogole tego nie rob
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Powiem, że jedyne co zrobiłeś dobre to czcionka, błędów jest za dużo żeby wymieniać, ale za to pomysł fajny, a nawet to, że Polacy są tam n00bami mnie nie rusza ;p.
Ocena: Pomysł- 9/10 Wykonanie- 0,5/10 <-- z reguły nie daję nigdy zera ;p... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Szczerze ? Nie podoba mi sie.... kolejna praca zaliczana do "n00b invasion", których na forum jest za dużo :/ ... No i jeszcze to wykonanie :/ aha nawet mnie nie rozbawiło
![]() ![]() Pomysł: 0/100 Wykonanie: 30/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Powiem tylko jedno - to jest kompletnie beznadziejne... Mogles postarac sie o jakis program graficzny lepszy niz paint. Albo nie, najlepiej wcale nie bierz sie za fejki...
A tak jakbys nie widzial - imiona w Tibii maja pod spodem paski wskazujące stan zdrowia i nie mają identycznego koloru jak to co dana postac mowi... BIG N/C ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh pomysl jeszcze ujdzie ale wykonanie strasznie badziwieste =/ kiepsko wkleiles to co mowia wiezniowie i straznicy =/ reszta wykonana w paincie tez niezbyt dobrze i ten czar jak zabil straznika w paincie tez straaaszne
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Pomysł świetny ale wykonaniu...lepiej nie mówmy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Pomysl fajny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() tak duza ruznica miedzy pomyslem a wykonaniem niepozwala mi na wystawienie ogulnej oceny ale za pomysl daje 6\6 a za wykonanie dal bym 1 lecz jest to twoj pierwszy fake wiec za wykonanie nalezy ci sie 2+ lub 3- jak troszke pocwiczysz to zostaniesz jednym z lepszych w tej branzy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() wykonanie do dupy ale pomysl fajny (w sumie 410) rażą w oczy beznadziejnie wklejone imiona i ten szlaban czy coś takiego. a i jeszcze czar.... gównianka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() Po kiego Chu,,,,, wy piszecie ze slabe wykonanie, muwiłem juz to w nagłowku ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Następnym razem postaraj się bardziej
![]() |
![]() |
![]() |