|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2013
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 92/77
|
![]() Witam
![]() dzisiaj wbiłem 70 poziom i od razu po tym zaobserwowałem że moja postać chodzi o wiele szybciej, co prawda mam bohy, zaoan armor i mounta, ale gdy usunę ktoreś z nich postać nie ma już takiego speeda. Postac razem z tymi itemami i mountem lata po prostu jak na utani hur (dodam, że gdy odpalam czar utani hur, nie widać praktycznie żadnej różnicy niż bez tego czaru, sprawdzałem to wiele razy biegając od punktu a do punktu b) o co tu może chodzić? czy jest jakiś nagły wzrost prędkości gdy osiąga się jakis poziom, czy może trafiłem na jakiegoś buga? Chociaż wątpię żeby to był jakis bug, przeglądałem fora na ten temat i jakiś gracz miał prawie analogiczną sytuacje - po 71 poziomie, lecz nikt mu nie potrafił odpowiedzieć na zadane pytanie. Jeżeli ktoś wie lub ma jakąś opinie na ten temat, proszę o odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Z tego co wiem to zwieksza sie speed co 4lvle
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2013
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 70
Skille: 92/77
|
![]() tak, ale w tym przypadku jest to zmiana ogromna. tak jak mówie, postać lata mi z tymi itemami jak na utani hur, a gdy odpalam ten czar nie ma żadnej różnicy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() no to ciesz sie, ze masz darmowego hura ;D