![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mój pierwszy potwór:
![]() Nazwa:Giand Skeleton Soldier Opis:Ten szkielet jest ożywionym przez potężnych necromantów szkieletem giganta. Loot:royalarmor,Bloodteam helmet,Sword of brave,Royal plate legs,0-10torch'es Bloodteam shield,platearmor,golden armor (bardzo , bardzo , bardzoooooooo!!! rzadko) Hp:600 exp:300 Specjalne:wali kombo biorące 156 hp. p.S:widać coś??? Ostatnio edytowany przez Remciu - 25-01-2005 o 16:15. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To są grafiki, da? Da wiet dy mudzisz tut narysować dego monstra. A niet robit jego opis.
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ok....zaraz edytneee
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakby co, dałem quote'a i rypię tu link, bo mi się na imageshacku nie chce hostować...
http://tinypic.com/view.html?pic=1g3pr8 Giand Skeleton Soldier Wiesz, co ci powiem? BIG MUTHAFUCKIN LOL! Z takim czymś do pierwszych prac - do Tibii nie pasuje, na dodatek widać, że to czysta amatorszczyzna... Poszukaj tematu "Pierwsze Prace"...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() No, jeśli to po protu rysuneczek, to mogłeś się trochę bardziej postarać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() teraz przecholowales, po cholere wstawiash 2 razy to samo ?!
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Jak by powstał taki stworek to ja w tibie bym już nie grał
![]() Człowieku to wygląda jak jakieś monstrum z programu o ruchu drogowym? (zauwarzyłem ze to moze sie nazywać undead policemean spujrzcie na czapke) ![]() Błagam nie wysyłaj takich zdjęć mi na pw ![]() Doprcuj błedy kiedyś bedzie z ciebie dobey artysta ![]() Ostatnio edytowany przez Arco - 27-01-2005 o 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
![]() |
![]() nie chcę być nie miły ale...eee...z klocków lego można zbudować lepszego...stary...przysiądź nad tym nie 1h ale 2-3h to wtedy pogadamy...ale rób dalej i się nie poddawaj, bo "trening czyni mistrza"
![]() P.S. podpisuję się pod Randlemen'em Ostatnio edytowany przez Guzik88 - 28-01-2005 o 13:33. |
![]() |
![]() |