![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Narazie tylko jedna, ale będzie przybywać
![]() ![]() Oto super ultra źle cieniowany mieczyk ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
![]() |
![]() nawet mi sie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() O KURDE TEN MIECZYK WYMIATA ŻĄDZISZ GOŚCIU !!!! a tak na serjo to mogłeś to polepszyc i walnąć więcej a nie jeden mieczyk -.-
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() @up
sry, ale chwilowo nie mam dostępu do kompa i niemogłem więcej zrobić <EDIT> Chcesz więcej to masz ![]() ![]() Oto King's Golden Blade
Oficjalna strona ZSRR (związku zamodzielnych rombniętych rolników) Ostatnio edytowany przez Tomciog - 29-01-2005 o 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Cytuj:
@topic Nawet fajne, tylko za małe i póki co nie moge skrytykować cieniowania, bo gówno widzę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() po pierwsze: Ten bardziej kolorowy mieczyk ma taką rękojeść że jak byś ją wzioł do ręki na realu to by się złamała.
po drugie: te dwa miecze oprucz kolorów i 7 pikseli (liczyłam na paincie) niczym się nie różnią. sorry za błędy jestem dyslektykiem (na serio) |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Dryb
Nie widzisz, bo są narysowane w 32x32 (nie lubie większych formatów) @up Jest tak dlatego, że są bazowane, na tym samym szkicu ![]()