|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() pacc masz jak tylo dojdzie kasa czyli okolio minuty
to ile kosztyuje masz napsiane jak go kupujesz za 3 misiace to jest chyba 19.95 euro |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale nie wiesz ile przelew kosztuje ?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kupowałem pacca przelewem i wcale nie przyszedł w około 1 minute tylko w 1 tydzień. I powiem ze się to wogule nie opłaca ponieważ przy przelewie opłaty są baaardzo wysokie. Za pacca na 3 miechy zaplaciłem 170zł. Lepiej karta kredytową wtedy pacc przychodzi szybciej i nie ma opłat.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A karta kredytowa jak sie placi ?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() nie prawda że przelwem drożej zależy do jakiego banku pujdziesz bo byłem w 3 bankach i mi zaśpiewali 3 rużne ceny za przelew (75,40 i 30 żłotych) i wcale nie tydzień tyle mi szło 3 dni wysłałem w poniedziałek i w czwartek miałem pacca i za wszystko wraz z paccem zapłaciłem 110zł wiec
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak listem to bedzie najdluzej ale najtaniej co nie ??
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() Poczytaj pare poradników to się wszystkiego dowiesz
![]() Pacc priorytetem Pacc-poczta polska PAcc przelewem Po co poszykać, skoro można założyć głupi temat do nabijania postów, nie?
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 28-01-2005 o 08:16. |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() i wlasnie z powodu podanego przez shinjix dostajesz bana na 2 tygodnie
takim uzyszkodnikom dziekujemy