|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() woow
no co ty nie powiesz-.- @Toowreck boze co za noob to jest spike sword-.- Ostatnio edytowany przez morwi - 27-01-2005 o 21:35. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() aha, ahaa, no może powiedz odrazu że z cave rat'a wypada brass armor?-.-"
<wyedytowane(ach ta moja impulsywność ![]() Tak cię bawi zaśmiecanie forum bredniami wszelkiej maści?! (patrz: data zarejestrowania tego gościa) Ostatnio edytowany przez Zene - 27-01-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() najlepszy eq na rooku to Spike sword/poison danger ,scale armor, legion helmet, cooper shield, student legsy a co do wytrwalych i dostali dar od gm to Sov
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() na rooku to jest ale fire sword tylko nie myslalem nad tym jak sie tam dostac
moze chodzi o tego minoska na skale tak jak mowisz ale trzeba go zabic z fista?? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() można spróbować, tak.. znokautować minoska? może by spróbować? TYLKO PO CHOLERĘ?!?!!?
ja normalnie wysiadam już. mam uczulenie na n00by, lekarz kazał trzymać się z daleka.. ale jak czytam takie rzeczy (takie topici) to dostaję drgawek!!! "topic": nom, a jak ułożysz pentargam z martwych królików i powiesz "AVE SATAN" teleportuje cię do pokoju z rookinilatorem, zabijesz wszystkie demon raty i zgarniesz ze skrzynki demon helmet, armor, shield oraz legsy, ponadto fire sword i fire axe!! ![]() Ostatnio edytowany przez Zene - 27-01-2005 o 21:36. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Ktoś tam ma spike sworda na roku , ale najlepsza bronią jakąmożna zdobyc teoretycznie to poison dager. Kolejny temat o tym samym, napisałem tego posta tylko dlatego że to mój 100 post na tibia.pl
|
![]() |
![]() |
#8 |
Master Alucard
|
![]() Najbardziej mnie bawi ta głupota o 'darze(SoV) od GMow na rooku' xD
Wierzycie w legędy typu 'minosa trzeba zabić gołymi rękami'???? A jak pokonasz demona uzywając lmm i ihów to ci dają great shield!!! Nie wiedzieliście?! Irytujący jesteście...