|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Słyszałem o goścu który około 2-3 lat temu haknol tibie. Tak mówił mi mój kumpel który gra od 3 lat ( ja gram od roku żeby nei było). CHce sie dowiedzieć czy to prawda że ktoś tego dokonał i czy to prawa że przyzywał różne śmieszne potwory w mieście , jak DL, demon itp. i czy to prwda że serwy cofneli o tydzień. Prosze o zrównoważone wypowiedzi a nie " a ty noob i głupek jesteś" tylko odpowiedzi na pytania" tak, nie"
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Jak sięgam pamięcią... Było coś takiego, że tibia była schakowana. Na tibia.com był komunikat zamiast strony. A co do tych potworków itd. to może pomyliło ci się z Ferumbrasem? Nie pamiętam, by ktoś przyzywał takie potwory oprócz niego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Było tak owszem, ponad roku temu pamiętam, iż ktoś się włamał i przyznał sobie prawa Goda ... czyli mógł summonować co chciał, wchodzić do domków itp... No i oczywiście był długi shutdown i cofka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Tak, byl taki przypadek ze glowny server zostal shackowany. Bylo to niecale poltora roku temu. News z tibia.pl znajduje sie tutaj
Przy okazji hacka po sieci krazyly te 2 fotki z knightem ktory przywolal 2 demony. Czy tak bylo nie potwierdze bo na wlasne oczy tego nie widzialem ![]() zdjecie 1 zdjecie 2 Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 28-01-2005 o 21:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Merisquendi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() A zeby bylo smieszniej gdzies na necie zostaly opublikowane hasla i nr. kont wszystkich graczy.
Dlatego byla cofka i przymusowa zmiana hasel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() zmiane hasel pamietam... jakos wtedy zaczynalem grac... ale tez ostatnio slyszalem taka plotke... kiedy na danubi kilka h lvl zlapalo hacka, podobno jakis szwed wlamal sie do CIP'ow i wykradl hasla... ale to tylko plotka
|
![]() |
![]() |