|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Nie chce sie tu za bardzo rozpisywac, zreszta temat mowi sam za siebie po prostu wyszlem na maina i po niedlugim czasie (ktos) sie na mnie wkurzyl i zaczal mnie bic
![]() Ledwo uszedlem z zyciem .Niewiem o co chodzi moze trza osiagnac jakis lvl? Najdziwniejsze jest to ze jak dodalem przyjaciela do "party" to spokojnie trenowalismy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po updcie doszla taka nowa opcja... masz ja przy rzeczach ktore nosiz po prawej... taka piastka jak masz ja zacisnieta to wtedy nie mozesz atk x) dobre do missclikow
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() jak on cie hitnal, to wtedy nawet bez "piastki" mozesz mu oddac.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
gdy jest otwarta (dłoń) to nie możesz....
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale przecież skoro on zaczął, to dostał (albo miał) czaszkę, a wtefy można atakować z otwartą "piąstką". Czy to przypadkiem nie ty zaatakowałeś pierwszy?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Louner - 29-01-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |