Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-01-2004, 16:40   #1
Dejof
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 01 2004

Dejof ma numer GG 489986
Domyślny Gdzie i kim?

Witam. Mam problem moze uznacie mnie za nooba ale coż. Postanowiłem zostać rycerzem i pójść do mniasta thais (chyba tak się nazywa ?( ). Chciałbym zapytać czy to dobry wybór. Czy w tym mieście jest dużo PK łatwo zdobyć exp itp. Mój nick Dejof mieszkam na Hibernie.
Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje.
Dejof jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-01-2004, 17:00   #2
Ashrak
Guest

Domyślny

To bardzo dobry wybor A z kim: Ze mna Tez na hibernie też thais i ja jestem palladynem Gram zawsze od 8 do 11
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-01-2004, 00:55   #3
-misiek-
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2004

-misiek- ma numer GG 1259682
Domyślny

Moim zdaniem to niejest dobry wybór, bylem w Thais na Hibernie i tam bezpiecznie jest tylko w mieście i to niebardzo jak wyjdziesz za miasto to jedynie na trole wschodnią bramą. Wszędzie indziej cię bedą chcieli zabic PK-erzy. WIEM BO TEGO DOŚWIADCZYŁEM A jeszcze jak masz ponizej 15 levelu to niema co. LEPIEJ SIE Z TAMTĄD WYNIES JAK NAJSZYBCIEJ (chyba że masz kumpli kturzy ci pomogą w razie czego)
PzDr

P.S: Idz do Ab'Dendriel (kożystając z mapy) tam jest bezpiecznie i mozesz szybko nabić exp noi ja tam teraz jestem.
-misiek- jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-04-2004, 13:25   #4
Munkol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2004

Domyślny

Mowi sie o bezpieczenstwie w miastach (ziwne bo jakos kazdy mieszkajacy w innym miescie slyszal ze w innych jest duzo PK ) W kazdym miescie sie zdaza PKerstwo a czasem czesciej (ale dzielenie miasto PK to troche przesadnie) ja mieszkam w Thais a slyszalem ze w Ab jest duzo PK jak tam bylem co prawda jest sporo takich nie uczciwych graczy ale to szczegół !!
Starajcie sie nikomu nie podpasc to bedzie spox ale czasem bez powodu was zabija wtedy bedzie troche sie gozej gralo przez jakis czas z obawa ze was ponownie zabije (i tak sie rodzi miasto PK) !!
Sorki że tak dużo ale chciałem poruszyć temat i troche go wyjaśnić zyli jak ja to rozumiem

A co do Thais jest dobrym miastem na sam początek podobnie jak AB (potem proponuje okolice Kaz)
------------------------
Bractwo Valoria
Munkol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-04-2004, 14:16   #5
don'diego
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan

don'diego ma numer GG 7082535
Domyślny

dejof ja ci prponuje wziac machete isc do labiryntu w ab ido portalu z reguly najbezpieczniejsze miasto w tibi dobry trening na trolach tylk klucz 50gp i trenuj do 12 pozniej na dwarvy o15 lub 16 lv i jestes bezpieczny mowie ab'dendriel idz tam

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania