![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Postanowiłem dać moje grafiki tutaj na forum... mam ich dużo ale narazie daje dwie.
Jak wam się spodobają to bede dawał więcej. A nad nazwami popracuje później ![]() Zaczynamy... 1) Axe ![]() ![]() 2) Sword ![]() ![]() Prosze o komentarze, te Grafiki robiłem w PAINCIE ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() ladny ksztalt ale shit z pola jest bardziej wycieniowany 2 w skali szkolnej ale niezalamoj sie bo widze pzed toba pzyszlosc troszke pocwicz i mozes zostac jednym z najlepszych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Po 1. Pracy niewidzialem bo miam internet za wolny i mi sie za dlugo laduje.
Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Po 4. Dziękuj MatKusowi, że nie zostałem modkiem, bo byś warninga dostał albo mawet bana.... @DJ: Axe nawet fajny, tylko to bardziej będzie halabarda a nie toporek ![]() Ładne, ale do ideału im brak ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się podobają , ale je wycieniuj i dodaj jakies malutkie elementy i bedą mi się bardzo podobały
![]()
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() takie srednie...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 6. Za co mialbym dostac bana? Przeciez nie robilem nic niezgodnego z regulaminem.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() @Up
"Po 2. Spier........ z tym do dzialu Pierwsze prace" Bana, a przynajmniej ostrzezenie mialbys dostac za brak kultury ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Nawet fajne prace jak na pierwsy raz, nad toporem moglbys jescze troche popracowac. Ma za duza raczke
![]() daje ci 3/6 ![]() Badzo: n/c synek ktory sie nie dawno nauczyl przeklinac i swieci... ![]() P.S. To muj 100 post jeje ![]() Ostatnio edytowany przez NORMALY OBYWATEL RP - 31-01-2005 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To mialobyc powiedziane zartem... Chyba sie nie zrozumielismy bo nie postawilem buzki ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
(To, też zostało powiedziane żartem...) Jak masz tak denne poczucie humoru to sorka. Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |