|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jak mozna sprawdzic jaki sie ma ping w tibi i jaki ping jest dobry a jaki zly
Mam Tv kablowa(wiec ping powinien byc zawsze taki sam) i grajac od wakacji do grudniowego update na pacerze nigdy nie mialem lagow,no moze czasami ale bardzo male.Po tym update to normalnie masakra czasami.Teraz przenioslem sie na nowy swiat i w godz 12-22 nie da sie grac bo idziesz stoisz idziesz a jak wchodzisz w dziure to reakcja po 5 sekundach :/ a co lepsze to po 22 jak gram to wogole zadny lagow i smiga ze hoho.Me noob? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Świat: Celesta
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ping- czym mniejszym tym lepszy od 100+ są laggi.
Mozesz go sprawdzić łatwo: Klikasz na "start" Uruchom Wpiszujesz np. ping onet.pl ping wp.pl Wyskakuje Ci czarne okienko i widzisz...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Poprostu teraz wszyscy maja lagi :/ nawet ci co zwykle ich nie mieli. Servery sa przeciazone i tak jest poprostu... moim skromnym zdaniem to wszystko przez wprowadzona w ostatnim update kolejke (wrzuca za duzo faccow? a moze poprostu laguje servy?). Trzeba miec tylko nadzieje zeby te problemy szybko minely...
![]() |
#5 |
Nieobecny.
|
![]() Pinga w Tibii nie da sie zmiezyc. Co najwyzej mozesz przepingowac sobie serwer (Polin dal liste z IPkami).
To ze masz rozny ping nie zalezy przeciez tylko od ciebie, ale takze od obciazenia lacza, routerow brzegowych i obciazenia serwera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Chełm Śląski
|
![]() No własnie!!! ja nie moge dluzej tak zyc!!! tylko laggi i jak zalaczam gdy jest full server to omg nie da sie grac a jak se zalacze tak w nocy kolo 3:00 to extra ani 1 lagga!!!
dlaczego mam laggi, czy to wina mojego kompa czy moze neta, mam radiowke 128/kbs. a moze to wina tibii!!! sam juz nie wiem ![]() |
![]() |
![]() |