|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: L****
Profesja: Sorcerer
Świat: L****
Poziom: 9
Skille: 16/18
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam kłopot -> nie wiem, czy wybrać maga, czy druida... Jakie są wady i zalety każdej profesji?
P.S. Jeżeli ten temat jush był, to go usuńcie, tylko powiedzcie mi, gdzie mam szukać info. o tym... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() a nie mozesz sam poszukac?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() Największą różnicą jest to , że Mag robi SD a druid UH. Mag ma jescze UE i kilka czarów ofensywnych, a druid kilka jakiś tam tam pierdzielnieków
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Prawda jest taka ze jak sie niema PACC to druid od maga rozni sie tylko SD i UH ...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() Jeśli zamierzasz przekroczyć 30lvl to wybierz sorca.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Po 1 to szukaj!
A sorc i druid nie różnią się niczym oprócz dostępnych czarów. Ale żeby nie było za lekko to poszukasz sobie... ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Hmmmm, zastanów się czy widziałeś kiedyś druida 100 lvl + ?? No szczerze to jest chyba jeden (nie pamiętam nicku). Sorce mają czary ofensywne a druidzi różne pierdołki do uzdrawiania. Pozdro.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Takie tematy już były ale co tam
![]() Oczywiście UH druida jest nieco bardziej opłacalne niż SD sorca: 1. UH mozesz szybko zaczac robic, na SD trzeba troszke poczekac (chociaz do tego czasu mozna niezle zarobic na HMM, albo kupic jakis sprzet za duze ilosci BP HMM). 2. Na UH zarabiasz wiecej - 2000 many / BP, sprzedajesz nawet za 2,5K; na SD zysk jest mniejszy - 4400 many / BP, sprzedajesz za (góra) 4,5K -> UH zdecydowanie górą Gdy masz FACC to sorc żadnych dobrych czarów (E-Vave, UE) sie nie nauczy wiec lepszy jest druid. Natomiast jeśli masz PACC i zamierzasz kiedyś być KIMŚ, to sorc wygrywa niezaprzeczalnie z E-Vave i UE, ponieważ Paralyze i p. storm druida to porażka. Swego czasu mój kumpel z tibii, który dobił druidem to lvl 50, żałował bardzo, że nie wybrał sorca właśnie ze względu na E-Vave... Ludzie mówią, że Undead Legion druida może się przydać na necro ale można się bez tego obejść, a bez UE raczej nie ![]() Podsumowując: Dla FACCów druid. Dla PACCów sorc. |
![]() |