![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
![]() |
![]() Ale sie zdziwilem jak na rooku na 3 lvl z trolla wypadl mi silver amulet jakm robie na niego look to pisze cos that 200 charges left czy cos takiego o co w tym chodzi czy to ma jakies magiczne wlasciwosci mam inna postac na 13 lvl na lunarze ale tam mi sie jeszcze cos takiego nie przydazylo to nie wiem o co biega
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() to ilośc ładunków od chyba wysysania many lub trucizny nie pamiętam niech mnię ktos poprawi jak coś
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Silver amulet posiada 200 ładunków od trucizny
![]() Na niższych lvl całkiem przydatne ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Wystarczy zajrzeć do działu "amulety".
Silver amulet zmniejsza obrażenia od trucizn o 10%, posiada 200 ładunków. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() dobrze ale o co biega z tymi ladunkami
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
![]() to znaczy że nie odbiera ci tam co kilka sekund naprzykład po 5 HP tylko marnuje się jeden ładunek i tak 200 razy
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() jak sie skonczy to 200 to amulet do wyrzucenia czy da sie jakos odnowic jego wlasciwosci i czy da sie go sprzedac (nie koniecznie na rooku) ile za niego moge dstac w sklepie a ile od ludzi (jestem na aldorze)
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no wlasnie, jak to jest z tym lootem. to jest blad na stronce, czy moj pech/fart ? silver amulet z trolla wypadl mi po ok 2 miesiacach chodzenia na nie, a w ciagu 3 dni chodzenia na ghule wypadly mi 2 life ringi. silver amulet wypada z trolla bardzo rzadko i life ring z ghoula tez. jak to w koncu jest ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
To zależy wyłącznie od szczęścia. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: z miasta
|
![]() Loot z potwora jest losowany przy respie, jak jest "bardzo rzadko" to znaczy, że rzadko ten przedmiot "się losuje". Mi wypadł kiedyś silver amulet (skorzystałam z okazji i poszłam do pewnego questa, do którego przechodzi się przez poison fieldy-ale nie z kataną tylko z filecikami
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w kwesti poprawienia kolegi. Silver amulet chroni tylko przed 10 % obrażen zadanych od trucizny. Zatem jeśli jesteś zatruty np po 5 HP Silver cię chroni, aczkolwiek dalej odbiera ci 4 życia. Bardzo fajna natomiast sprawa na rooku z poison spiderami , które zatruwają po 1, ponieważ i tak chroni cię o ten jeden czyli w praktyce wogole nie jesteś zatruty, (związane to z tym ze 10% z 1 nie jest w stanie ci odebrać a coś zliczać musi)
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Silver amulet jest błogoslawienstwem na rooku. Znalazles silver amulet= przeszedłes rooka bez problemow. Ja szubko znalazlem wiec nie miale zadnych problemow
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Z tego co zrozumiałem pisze tam ile mu zostało ładunków.W przeciwnym razie możnaby komuś sprzedać już prawie zużyty.
P S ja znalazłem silver amulet na mainie to znaczy że teraz będzie dla mnie błogosławieństwem i zostanę GM. ![]()
Cedom Dayax from Galana Profesja Mag ![]() sword-19 shielding-23 (fishing 48) Ostatnio edytowany przez Tede Maedhros - 04-02-2005 o 11:59. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Bełchatow
![]() |
![]() Gdybym był nobem to bym powiedział: Wejdz na stronkę Tibia.pl i wejdz do działu "amulety". Ale taki nie będę i Ci odpowiem
Silver Amulet Zmiejsza obrażenia od trucizn, czyli jak Cie zatruje np. Wasp i co 5 sekund odchodzi Ci HP to jak masz ów amulet to po zatruciu nie odchodzi Ci HP tylko odchodzi 1 ładunek. Ma ich 200. Czyli jak zatruje Cię kilka potworków to co atak wypada ładunek z amuletu. Niestety po dwusetnym ataku amulet znika. Mam nadzieję że mogłem pomóc.
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pitagolik
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brotherhood of blood
Poziom: 33
Skille: 20/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
Nie chciałbym, ci psuć zabawy, ale silver amulety leżą se na mainia na ulicach... ![]() ![]() silver amulet chroni cię przed ok 1 punktem obrażeń <nie sprawdzałem jeszcze skorpów> ale na rooku baaaaaaaaaardzo przydatny przedmiot. Jak bedziesz mial ten ósmy lvl to idziesz se na trolle <z umiarem> jesli ci wypadnie sprzedasz se jakiemus paccowi za 2 gp za ladunek<ja tak zrobilem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |