--> |
|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
![]() |
![]() Mam nadzieje ze nie bedziecie tak krytykowac to moj pierwszy fake
![]() Ta opowiesc jest o pewnym dzielnym rycerzu Sami zobaczcie ![]() Nasz bohater dopiero co wstal a juz dziwne zaczynaja sie dziac skad ta mumia ???!! ![]() Najwyrazniej nasza mumia chce zabic bohatera czy carmiel zdola sie obronic ? ![]() Z pomoca przybywa nieznajomy rycerz ![]() po zabiciu mumi koles rozplyna sie w powietrzu wiec carmiel zaczol sie interesowac ta sprawa i poszedl do mędrców oni opowiadaja mu ze to jest Straznik pustyni oraz drugi mędzec daje mu pierscien? ![]() Nasz bohater wiec wyruszyl na pustynie i zobaczyl malych gmów ![]() zalozyl pierscien i zaczol sie przemieniac w w ??!?!?! ![]() tak nasz bohater przemienil sie w faraona ![]() gdy weszedl obadac póstynie napadlo go dwóch Tomo wyrwiorków .................. Czy Carmielowi uda sie pokonac tomo wyrwiorków tego wszystkiego dowiemy sie w nastepnym odcinku ..................... Comment plx to mój pierwszy fake mam nadzieje ze nie urazilem nikogo :> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2005
|
![]() mnie się podoba rób więcej spoko
![]() PS jestem 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhhh.... pare 1-wszych zdjec fajne ale dalej... zla czcionka... i brzydkie wykonanie dalszych zdjec, na poczatku bardzo starannie a potem...? Kiepsko, no i wykorzystanie eee kawalka? glowy Avala'yaha
![]() ![]() Ocena: Pomysl 7/10 ![]() Wykonanie 4/10 =/
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam nadzieje ze mi pozwoli
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fajne..., ale jak byś zmienił czcionke było by great
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Nice
![]() Troche z czonką nie teges, ale tak to spox
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() thx zainstalowalem tera painta wiec lepsze powiny byc :> nieldugo drugi epizod o naszym dzielnym Carmielu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() jakas troszke chaotyczna ta fabuła...
![]() I wykonanie troszke...jakby to powiedzieć... ![]() 1. Zła czcionka (pamietaj-czcionka tibisjka to tahoma z czarną obwódką, w photoshopie rozmiar 11). 2.Nieco rozmyty obraz-jezeli robisz fake'i, rób je raczej w formacie png-o niebo lepsza jakosc od jpg 3. co tam aval robi ![]() A ogólnie 4,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() aval sie zbunkrowal i podgladuje czy n00b nie idzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() WTF?? Shit, to jest poprostu okropne....
Jedynie fajny element to "wpakowanie" Aval'yah'a do fake, ale tak ogulnie to nie przyłorzyłeś się do tego zdeka -.-'
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale zbluzgaliscie moj fake
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |