![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() A oto kilka przykładów mojej jakże tandetnej grafiki
![]() Gold Arrows ![]() Legęda: Są to strzały z przetopionych złotych monet, 5 monet jest potrzebnych na przetopienie jednej strzały, a kolejne 5 idzie do kieszeni sprzedawcy ![]() Brick Shield ![]() Legęda: Tarcza ta, pomimo wysokiej masy, jest bardzo poręczna i przydatna ze względu na dużą wartość obronną. Kupić jej niestety u NPC nie można, za to wypada z Makro Demonów (które niedługo narysuje)... Chaos Rapier ![]() Legęda: Broń moim zdaniem dość normalna, charakteryzuje się wysoką jak na miecze obroną... Dark Blade ![]() Legęda: Niezwykle potężna broń, niesłychana moc ataku, wyjątkowa obrona, dość mała waga (i zabujcza cena) czyną z tego miecza najbardziej pożądaną broń w Tibi. Broń te wykuwają GameMasterzy całą swoją mocą i wspaniałomyślnie oddają ją dla NPC na sprzedaż... Kupić ją od NPC mogą tylko posiadacze PACC, ale potem PACC'owie mogą ją sprzedawać (drożej) zwykłym graczą... Już niedługo kolejna porcja [tandetnych] przedmiotów. Wiadomość do wszystkich n00b'ów: te przedmioty są wymyślone więc nie szukajcie ich w grze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Dostawa kolejnych przedmiotów:
Elf Sword ![]() Legęda: Gówniany mieczyk... kują go elfy, a używają jedynie Elf Warriory (które zostaną niedługo narysowane)... Kupić go się nie da, ale to nie problem, wystarczy zatłuc pierwszego lepszego Elfa Warriora i gotowe... Fire Legs ![]() Legęda: Pomimo że wartość obronna tych spodni wynosi zero warto je posiadadź gdyż spodnie te bronią przed ogniem. Absorbują wszystkie czary związane z ogniem, a w dodatku Fire Sword (ten z orginalnej gry) zadaje o połowe mniejsze obrażenia postaci noszącej te galoty ![]() Wave Armor ![]() Legęda: Cena wysoka, obrona słaba? Wcale nie! Obrona jest wspanaiła, ale tylko przed prądem, chroni przed czarami związanymi z prądem a także zmniejsza o połowe obrażenia zadawane przez Serpent Sword. White Helmet ![]() Legęda: Zwykły hełm... Wypada (baaardzi żadko, czyli nigdy ![]() Mana Ring ![]() Legęda: Jest to pierścień baardzo przydatny magą i druidą ponieważ przez całe 80 minut mana szybciej wzrasta, mianowicie nie 1 many na 5 sekund ale 1 many na 1 sekunde. Poison Knife ![]() Legęda: Osoba zraniona tym mieczem traci co 5 sekund 20HP aż do śmierci lub do użycia czaru Antidote. Wypada czasami ze Slime. Jest jednorazowego użytku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Mnie w Dark Blade nic nie przeszkadza, a co do Brick Shield to najpierw w paincie zrobiłem szablon z czarnych kresek a potem wkleiłem go na textóre sfotografowanego kamienia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() A poco jakiś megaśny Poison Knife działający w nieskończoność? Wyobraź sobie tibie w której na każdym kroku może cie napaść n00b z takim nożem i jeśli niemiałbyś przy sobie dość Exana Pox to by cie atakował w nieskończoność i byś zdechł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() 25K to zabójcza cena za bro 85atk? Hahah
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Fakt nie są naj lepsze, ale faje opisy i duże nie będe się ciebie czepiał bo moje też nie są dobre
![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Oto Jasny Dark Blade ![]() ![]() Kazałeś pojaśnić tak? Czy teraz ci sie podobają takie wyblakłe miecze? (Najlepszy jest "Jasny- Ciemny Miecz" ![]() Puźniej: Chociaż z drugiej strony teraz nie są ąż takie złe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Grafiki są niezłe. A tak btw, gdyby te bronie były na tibii, to byłby chaos bo np. każdy 30lv miałby już dark blade
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() lol ![]() (Tylko ciekawe kto ma Cap: 999 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez XQWZETS - 02-02-2005 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() ech... wiem ze są kiepskie... za szybko rysowałem... umiem rysować super prace, ale narazie nie mam dość czasu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Prace takie o sobi (2/6), dno to to nie jest (Hali Swietny Rysownik) ale cuda to też nie są, jak już paru osobom pisałem, lepiej zrobić jedną, porządną prace niż 25 gówienek ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Mi się najbardziej podobały te fire spodnie i ta bluzka niebieska (najlepiej wycieniowane) resza za ciemne,za małe i takie głupie kontury :/ (jak rapier..)