|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Maidenhead--Anglia
![]() |
![]() Wiele osób prosi o filmiki z wojen Klanow , miast czy atakami mass pk. W tym temaciku prosze zamieszcać filmy tego typu.
Ostatnio edytowany przez shorty - 05-02-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() Usunąć temat. Nadawce powiesić zabitego, wybebeszonego i rozjechanego przez osiemnastokołowca...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
![]() |
![]() PO hu***** dajesz takie coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ja, jako duże i dojrzałe zielone winogrono oświadczam, że temat jest zbędny i należy go usunąć. Dziękuję. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Lokacja: Maidenhead--Anglia
![]() |
![]() zrobilem ten temat poto zeby nie musiec przeszukiwac tysiecy stron postow i tematow na tym forum w poszukiwaniu filmow ktore mnie interesuja. dla twojej wiadomosci moi qmple nie sprawdzaja forum ;/ wiec i tak nie mam sie czym chwialic. jesli nie lubicie takich filmow to poprostu nie zgladajcie do tematu i tyle.
@up: Mam tibia cam ale w moim miescie sie nic nigdy nie dzieje ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Żeby nie musieć szukać to napisz co chcesz na temacie przyklejonym a sądze że powinno się coś znależć. Moim zdaniem zbędny temat !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
The Witcher
|
![]() I tak wiadomo, że każdy woli pokazać swój filmik w swoim temacie i zebrać za to pochwały i komentarze .. a nie dorzucać się do czyjegoś tematu i być "jednym z wielu".
Jak chcesz zaistnieć na tym forum to nakręć coś fajnego zamiast robić temat, który nie ma najmniejszych szans powodzenia. ------ ![]() Ten podpis mnie powalił: Fakolpet the Witcher Solera lvl 8 30\30 1mlvl Ja wiedźmin zabijam zlurowane potwory na zamówienie (oczywiście za odpowiednią opłatą) MSG ME FAST!!! Proponuje małą poprawke na "zabijam zlurowane szczury" .. ![]() Bez urazy .. ale to jest śmieszne ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 05-02-2005 o 19:04. |
![]() |
![]() |