![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() mam pytanie kiedy sie oplaca chodzic z war hammerem ? i jaki trzeba miec sprzet?
|
![]() |
#2 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() To zależy komu i w jakiej sytuacji.
Wielu knightów chodzi na polowania z broniami dwuręcznymi. Ale gdy masz zamiar cokolwiek blokować, oczywiście zakładaj tarczę. Ja swoim sorcem chodzę cały czas z warhamem. Mocnych potworków nie muszę blokować (od tego mam blokera) a słabsze wolę jak najszybciej ubić, niż bawić się.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Ja swoim knightem osobiście wole fsa+tower shield mniej obrażeń dostajesz i w efeknie nmiej uhów zużawasz na cycach na przykład cycach
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Ja mam war harmera dobrze im potworki bic ale trzeba miec dobry shelding jak masz slabszy shelding to kup dh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Jezli masz dobrego skilla w clubie i chcesz szybko expa zdobyc na srednich potworkach to beirz war hammera ale jezeli idziesz na powarzniejsza wyparawe to bierz bron i tarcze bo z war hammerem dlugo nie poblokujesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Wg mnie war hammer jest bardzo dobra bronia dwureczna .. prawie taka sama jak gs ! mimo to ja sie niebezpiecznie czuje bez tarczy ale mino to moj sorc to nosi :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() ja osiobiscie wole chodzic z draon hammerem poniewac jest 1 reczny a po drugie moge miec tarc ze!~!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() .....kup lepiej dragon harmera . Jest on slabszy ale jenoreczyny a to DUZA zaleta!!!!!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2003
![]() |
![]() Ja tesz daradzilbym Ci drag hammera moze i atak gorszy od W-hammera ale plusem tego jest tarcza!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Ja mam sorca i bije się teraz war hammerem. Miałem d hammera, ale deadłem. Na potworki typu roty to jest bardzo dobre. nie robia ci za duzo obrazen a mozesz sobie szybko poexpic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |