|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Więc, chciał bym Was zapytać drodzy użytkownicy, gdzie mogę iść na dl? w jakie miejsce? Tak, żeby było sporo miejsca i łatwo się uciekało, wrazie gdyby się przezucił. Proszę o odpowiedzi i o mapki. Serdecznie dziękuje.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
![]() Ech jednym słowem nie radze isc z 38lvl na Dla bo chyba nie chodzi o tamte 8lvl znam jeden a wlasiwie 2 spawny Dla jednek to pod siedliskiem toli kolo Thais a drugi to poh samemu bardzo trudno bedzie ci go zabic a jeszcze przy jego leczeniu to watpie ze sam sciagniesz mu nawet zycie do zółtego a potrafi on nawet uderzyc kombo za 400-500 wiec jest to dla Ciebie strasznie nieopłacalne chyba ze wezmiesz dobrego blokera i jakiegos druida sorca lub 2 palle z dobrymi skilami...
Pozdrawiam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Poszukaj w dragon lair i w molts ~. Mapki narazie nie zamieszcze, ponieważ nie jestem w domu, ale jak będe to zamieszcze.
re.up: Ja moim sorcem na dle chodziłem na 22 lvl ~
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Holonaho : hmmm chyba nie widziałeś teamu Sir Dzidka
![]() Jak będzie dobry Knight to se poradzi... a jak chodzi o miejsca to wyżej podano już. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Najlepiej jet chyba na molts ale ze bym tam wejsc twoi ludzie musza miec 30 lvl + bo inaczej nie przejda przez drzwi :/ Podobno dl jest jeszcze gdzies na fibuli ale nie jestem pewnien.
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Of kors powiem polanka(a raczej podziemia) smoków koło mojego kochanego Venore.
Masz tam napewno pojedynczy spawn i podwójny spawn. Nie wiem ale może jest więcej na tej polance(a raczej jest). Z tym pojedynczym to masz dość sporo miejsca do uciekania(ale to jest pojęcie względne). Ale jak reszta zalecam OGROMNĄ ostrożność bo tym DL też odbija i coś mają dziwne akcje. Najlepiej pogadaj z kimś kto był ostatnio na DL(np. z kolesiem co sie wrzeszczy selling DSM) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Dioskas, thx!
![]() ![]() A co do tematu to ja ide z ekipą, nie solo. Chce mieć miejsce aby ucieknąć wrazie gdyby się przeżucił (np po schodkach jakiś, lub po górce.) Abym z fwave nie dostawał od dl. |
![]() |
![]() |