![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
![]() |
![]() Niczym one sie nie roznia od innych plecakow, tylko kolorem. Maja inne barwy, poniewaz byly kupione w innym miescie, np. Carlin maja fioletowe, w Kazoo szare, w Thais brazowe, a dalej nie pamietam.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Darashia zółty te plecaki sa zwykle nic nie daja tak jak kiedys tylko tera maja kolory
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Heh i teraz te osoby z zoltym plecaczkiem z Darashi, beda go sprzedawaly po wyzszej cenie dla kolekcjonerow, bo jest tylko dla Pacc, wiec bedzie to kolejny sposob zarobku
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
![]() |
![]() Z plecakami zrobili taki bajer żeby można było je kolekcjonować i jest to nawet zabawne nie warto według mnie kupować każdego BP ponieważ jest to zbędne
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Thais - brązowe
Edron - niebieskie Darashia - żółte Ab'Dendriel - zielone Kazordoon - szare Carlin - purpurowy (fioletowy) Venore - czerwony To chyba all Nie wydaje mi się, aby PACCe sprzedawały drożej żółte i niebieskie - nie spotkałem się z czymś takim. |
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() Kolorowe plecaki to jest jedna z propozycji graczy ktora CIP wprowadzilo w ostatnim update.
Przed update padla propozycja zeby jakos mozna bylo rozroznic plecaki szybko bez sprawdzania wszystkich po kolei (kto sie kiedykolwiek zalogowal kolo groznego stworka z z plecakiem UH miedzy 5 innymi plecakami smiecia chyba doceni kolorowe plecaki).
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja juz sie wypowiadalem ale mam jeszcze jedna uwage!!Cip'y wprowadzili to wedlug mnie dla nOOb'ow poniewaz sa osoby ktore wydaja kase na glupie BP nie lepiej im kupic 10 tego samego koloru niz biegac po miastach gdzie mozna zaliczyc dead ??
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() @Waglikus
Przeczytaj co Gremlin tuż przed Tobą napisał... |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Było juz powiedziane ze plecaki sa inne w kazdym miescie. ale nie wiem czy ci chodzi o bag czy backpack
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() O ile dobrze pamiętam to zarówno torby (ang:bag ) jak i plecaki (ang:backpack ) są w barwach przynależnych danemu miastu. (patrz XjanulX)
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, jak kupisz baga w mieście innym niż Thais i Rookgard to będą w takim kolorze jak napisał xJanulx (jak napisałem ja z konta brata bo się nie wylogowałem
![]()
#15 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Superman: Mnoza sie tacy bo tibia.gery upadla
![]() Bag - kolory tak jak bp, kosztuje chyba 5gp(albo 10 nie pamietam)
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() hmm...niczym sie nie roznia!!,a od bag'ow roznia sie wylko tym ze maja wieksza pojemnosc.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
![]() |
![]() bagi mają mniejszą pojemność i są lżejsze od backpacków
bag kosztuje 5-10 i ma 8 pojemności a backpack kosztuje 20 i ma 20 pojemności ale bagi leżą na ziemi więc sie ich nie kupuje! ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() może nie jestem jakimś wyjadaczem w Tibie ... ale jak dla mnie to w KAZZ BP kosztuje 10gp a bag (tu nie daje gwarancji) 3gp
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Po co podajecie ceny bagow?
Przecierz bagi kupuje malo osob, na ziemi czesto leza itd. @Up- Bilbo dal mniejwiecej cena bagow i luzik. Przemasie( ![]() ![]() EDIT: to i jush wiem ![]()