|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2004
|
![]() Każdy kto jest zainteresowany twórczościa Rammstein, a może w tym przypadku Fatstein
![]() http://www.highcon.ch/sub/dnightmare/Rammstein-Keine_Lust(DVB-RIP_XVID-MP3_by_DNightmare).avi RAMMSTEIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oceniajcie teledysk moim zdaniem jest jednym z najlepszych choć z przymrużeniem oka ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ciekawe czy zwróciliście uwagę, że Rammstein często śpiewa, że jest mu zimno i o śmierci w mrozie/zimnie...?? (Reise, reise, keine lust itd.) Rammstein wymiata jak zwykle!!!!
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 06-02-2005 o 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2004
|
![]() Rammstein zapewne mówiąc o zimnie ma na myśli śmierć w samotności, albo ogólnie samotność i zatraceniu.
Pierwszy raz mówili o zimnie w "Seemann" album "Herzeleid" Sie sprachen nur von deiner Mutter So gnadenlos ist nur die Nacht Am Ende bleib ich doch alleine Die Zeit steht still Und mir ist kalt Kalt, kalt, kalt ----------------------- Aby powstały nastepne teledyski z albumu "Reise, Reise" może czas na "Morgenstern" albo "Reise Reise". I oczywiście single które bedą promowane przez nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Lubię rammsteina. Szczególnie Ochne dish (czy jakoś tak), jest wg. mnie lepsze od Amiriki.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() Cytuj:
ten teledysk wymiata, wg mnie jeden z najlepszych jakie do tej pory zrobili, Fatstein XD, zespół jest super, krótszy link do teledysku: http://www.mutter.ru/fclick/fclick.php?ad=50 fajnie ich zrobili, ale chyba najlepiej im wyszedł Schneider (perkusista) Ostatnio edytowany przez Patimrok - 07-02-2005 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Du riechst so gut, Adios, Kokain, Zwitter, Bestrafe mich!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Lol, spasieni chłopaki z Rammstein. Szczerze mówiąc patrząc na ich poprzednie teledyski spodziewałem się czegoś innego ale cóż, Mein Teil też był bez sensu ;]
Najlepszy teledysk to chyba Sonne, a z piosenek lubię Mein Teil, Mutter, Sonne, Keine Lust, Klavier, Spielühr i Ohne Dich.
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
|
![]() Nie wiem czy to on spiewał
![]()