|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Moglibysmy, ale potem powstanie 100 tematow z serii : Na stronie jest napisane ze snejka zabije w 3 lvl a moj kumpel zabil go w 1 itp.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() na wiekszosc potworow mozna isc od 6lv ( warunek taki ze musimy byc na main ), chyba ze przed potworem jest bramka lvlowa, jak np przedblack knightem 50lv+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() powiedzmy jest tak:
jestem knight, i jest napisane ze nozna iść od 25lvl ja mam 25lvl i skill 40/40 więc pójde na draga i co? umre! i potem będzie masa tematów typu "ej ja poszłem na rota było napisane ze moge zabic na 5lvl i dadłem" =;= |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Taaa, zale mozna by zrobić potworki na które są tlyko i wyłącznie za baramką lvlową, ale by taka lista była przeogromna..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() E tam i tak juz za duzo ulatwien jest na stronkach
![]() Gdziestam kiedys byla fajna tabelka z potworkami, przy akzdym pisalo jakie skille zeby zabic. Na tibianlibrary jest bardzo ladny wykaz z opisem kazdego stworka, jakie skille zeby zabic go ledwo, srednio, albo zeby moc go kroic i bic na nim expa ![]() Poza tym ulomne 10letnie nooby i tak beda zakladac tematy 'JAKIE SKILLE NA XXX', a np moze tez byc tak ze jak na stronce napisza 'na draga lvl 25 i skille 65/65 zeby blokowac' to 20 osob napisze 'A JA MIALEM 63 shieldinga I 20 LVL HA HA HAAAAA!!!!!!!!!!!!!' Po co utrudniac?