|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Miała miejsce dziwna sytuacja na rooku. Właśnie se wszedłem na rooka inna postacia bo już nie chcialem grać na mainie . Patrze a tu idzie gościuwa z red skull.
ja szybko za włączanie programu od ss'kow a ona nagle sie wylogowala. Co mam myslec o takiej sytuacji ? Po 5 minutowych przemyśleniach wymyśliłem. Pewno była ona na mainie i miała red skull i ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Czacha zostaje jak sie kogos zrookuje wiec nie ma w tym nic dziwnego...Tacy kolesie po prostu chodza po rooku dla szpanu ze jako jedyni maja red skull.Po prostu idioci!!!
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
pomysl zanim cos powiesz fajny temat nawet nie wiedzialem ze czacha przechodzi nawet na rook |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() no tak ale z drugiej strony ja jakby mnie zrookowali to bym nie gral ta stara postacia tylko zalozyl sobie nowa
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Też bym tak samo zrobil jak Bartix. Zalożył bym sobie poprostu drugą postać bo nie wiadomo czy znowu zostaniesz zrokowany pzrez tych samych klientow na mainie. A poza tym ci któży szpanują na roku czachą są jacyś nie normalni i porąbani.
|
![]() |