|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Ja chcialbym zeby bylo wiecej ciekawych qestow i wieksza wyspa byl;oby spoko i jakies lepsze wyposarzenie.Nie ze juz od razu fire sword czy co.Zeby byl qest na bone shielda i jakies inne rzeczy.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() odblokowanie terenu dla Pacców, faccom, tylko o tym marzę
![]() edit: no może troche wiecej questow, jakieś urozmaicenie terenu (jakaś wysepka np.), jakieś potworki dla urozmaicenia -swamp trolle zamiast zwykłych na tym bagnie(w południowej wieży trolli), może jakiś dwarf(zwykły) albo elf do utłucenia? duże tego można powymyślać. Ostatnio edytowany przez Zene - 10-02-2005 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja bym chciał tylko jednej rzeczy żeby na roku były czary, nie dużo najwyżej trzy, cztery takie jak exura, lmm , exana pox , light ale z zastrezzeniem ze lmm mozna by uzywa dopiero od 8 lvl bo tak to by sie holota zuciła na minosy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() omg ... może od razu atakowanie innych graczy? bezsens, rook jest tylko po to, żeby newbie nauczyli się podstaw gry, poruszania się itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja proponowałbym skasowanie całego Roka Ci co nie wiedzą jak się w to gra niech włączą tryb treningu a tak to wszyscy muszą przechodzić zawsze to samo strata conajmiej 6 godzin na przejście roka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ja jestem za wywaleniem rooka ogulnie, albo za możliwością wyjścia od razu, bo rook to poprostu męczarnia a nie pseudo "tutorial"
![]()
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() I chcesz sie bawic na mainie z 1 levelem ? ? O.O Ile przezyjesz jeden hit i padasz, Pomysl. 1level biega z f-s ? HAhahaha
Żal |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() ja to bym wprowadzil taki myk ze dla tych co maja na koncie choc jedna
postac na mainie to juz nie bede musieli przechodzic rooka nastepna postacia (chyba ze chca) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() To by bylo bez sensu powiedzmy nawet na przykladzie questow......Przyklad= jestes cheaterem i uzywasz mc bijasz sie 12 psotaciami (wiem moga byc lagi ale np po kolei logujesz i wylogowujesz) i idziesz na questa np. z time ringiem i juz masz z 12 time ringow (albo inne questy)
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Depot