|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Co wy na to aby zalozyc Gildie ktorej zadaniem by bylo odkryc cala tibie od piwnicy po dach i zwiedzenie co tylko sie da? zdobycie calego tajemniczego i nieznanego ekwipunku z najnizzszych glebin podziemnych labiryntow??? co wy na to??
Czekam na wasze <mam nadzieje>poparcie do mojego pomysłu :rolleyes: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Dosyć fajny pomysł z tym ze trzeba było by natrzaskac nie złe lv na takie wyprawy bo nie które questy są dosyć dobrze bronione
![]() ![]() I czy masz pacca na gildie? Ale ogółem pomysł mi sie podoba. Ja postacie mam na swiatach jak widzisz nizej. Szkoda ze to na Lunarze jest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hmmm ja juz mam gildie na lunie ale moge se pochodzic zeby jakis eq znalezc ;]] (mam 30lvl ;/)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam kolezanke pacc wiec nie jest zle ;] a level wysoki byc nie musi jak bedziemy dzialac wspolnie
w jednosci sila nie zaleznie od levelu ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Ja gram na lunarze i chetnie sie do takiej wyprawy dołącze, tylko że mam 23 level i nie wszędzie sam rade. Ale zawsze moge spróbować. Podaj mi swój nick to się dogadamy!
WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ja mam 22 pall Lunara
Moge dolaczyc. ps. Nuta dzisiaj 2 p armorki w gsach znalezlismy a wy tylko cialo z p legsami i dark helmetem ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Też bym coś pozwiedzał więc jakby co msg me in Tibia
Galahard - Paladyn 25 lvl - Lunara @NutaTemu Apropo, szukam gildii, a ty z tego co wiem w Ab rezydujesz, nie wziął byś mnie ![]()
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() masz calkiem niezly pomysl i bardzo mi pasuje serwer (lunara) mam tam dwie postacie
Azaelka>>druid 11lvl>>(niestety brak czasu) :-(( Dreams walker>>nie przyznaje sie bo to nowa postac ale w przyszlosci bedzie KIMS!! :-P ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() Jak by co ide z wami tylko troche podwyzse lvl. Zawsze sie znajdzie cos lepszego i w ogole bede mial mape dla innych postaci.
Spoko pomysl tylko np. Ja nie odwiedze Edron. Wazne postacie [COLOR] Triciol pogromca>>Rubera>>Thais>>Pally Triti Druid>>Lunara>>CArlin/Ab>>Sorcerer
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Swietnie! sory ze dlugo nie odpisywalem. A wiec przejdzmy do konkretow.Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt pod moje gg (4400689) zbierzemy sie,pogadamy i ustalimy miejsce spotkania na tibi zeby omowic dalsze szczegoly
Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Krotki dopisek w sprawie dwoch Cronow do moderatorow, wywalcie tego o nicku Crono Kaioken bo dziwnie wyszlo i zalogowalem sie na drugie konto,przyczyna tego byl chyba moj problem podczas rejestracji
Jeszcze tylko dodam (w razie niedomowien) ze za czlonkostwo nie bierzemy zadnej oplaty,czlonkostwo jest darmowe.Wiecej omowimy na GG |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Osobiście mógłbym należeć.To jest świetny pomysł.Najlepej gdyby to byłe oficjalna gildia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |