|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Jestem Knightem 15 lv skille 55/53 I mam zamiar zrobic jakis wypad tylko nie wiem na co(sam) Skilluje na dwarfach wiec czasem skikne na soldki ale z lekka mi sie to nudzi. Tylko nie mówcie znowu doskiluj tam np. do 60/60 i idz tam na cos ... Tylko teraz z takimi skillami i takmi lv na co moge sie wybrać?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Nowa Iwiczna
![]() |
![]() hyh
![]() ![]() ![]() a mnie jak sie nudzi to logyuje sie mojim knightem na 5 lv i oprubuje zwiac gsowi ![]()
"Chcecie wyleczyć sie ze Zła? Zróbcie to! leczcie się ze Zła przez jego doświadczanie. Tylko człowiek zły może stać się dobry. Dobry nie ma pola manewru. Moze stać się tylko zły." Achaja, tom 2 ![]() i'm back ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Mógłbyś podać, który mlvl masz i w jakim mieście mieszkasz...
Mój kumpel ze skillami 48/48 i warhammerem latał na BH z całkiem dobrym skutkiem.... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() mam 3mlvl lv !! i jestem w kazordoon !!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Skoro masz 3 mlvl, to UH nie możesz jeszcze używać...
![]() Spróbuj zaopatrzyć się w kilka IH, i zmierz się z tym BH koło Kazzo. Jeśli będzie ci dobrze szło, to polecam pójść na bagna koło Venore, lub pod BK house na beholdery. Możesz także dobrze poexpić w Amazon camp. |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jest przyklejony temat "Gdzie expic ze skialami XX/XX", moze wiec laskawie tam poszukaj odpowiedzi...
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |