|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: W DOMU
![]() ![]() |
![]() Chcę pośmiać się z Window$a, dlaczego??Bo mnie wkurza. Zawsze rano se wstanę to odrazu lece do kompa. I musze czekać aż ten windows sie załaduje(to nie wina mojego komputerka)ale tego shaizkiego oprogramowania. Może i to będzie reklama dla Linuxa ale, mój brat ma słabszego kompa ale ma go na Linux-ie i co dziwne chodz lepiej. Naszczęście za kilka tygodni ja też se będę grał w dooma na Linuxie, i szybciej mi Mozzilla odpali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lewko knight - 12-02-2005 o 15:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
|
![]() hemm .... Linux nie jest tak latwy .... hemmmm
![]() wiesz tam wszystkie gry nie chodzą ... hemmmm ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() moze masz napchane smieci?
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Linux? Linux to koszmar! Sam mam jednego. Na X'ach jest jeszcze dość łatwo, w trybie tekstowym nawet nie próbowałem go obsługiwać. Samo instalowanie driverów przysparza multum problemów. A potem jeszcze uruchom grę jak ci co chwila wyskakuje nowy error - mi się akurat udawało w 80% przypadków gier linuksowych, gorzej było z grami windowsowymi odpalanymi na wine i cededze.
PS. Która część Dooma? ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
EDIT: @Up Śmiem twierdzić, że w spolszczonego duma 3, nowszego duma nie ma ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 12-02-2005 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak w ogóle, to dziwny temat. Może mam jakieś drętwe poczucie humoru, ale jakoś nic wnie w windowsie nie śmieszy. I co nas to obchodzi że masz linuksa i niedługo w doom'a będziesz grać? Może chcesz po prostu zaszpanować jaki jesteś "kozak" bo linuksa używasz. A jak już chcesz mówić że coś jest "shit'em" to wypadało by przedstawić jakieś argumenty.
Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Mozna się pośmiać, ale po co? I tak dalej wszyscy będą używać Windowsa*
* - ~96% posiadaczy komputera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() to chyba wina twojego kompa bo mi szybko "odpala" i mam xp proffesional, a i tak wszyscy(prawie) beda uzywac windowsa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie ma bardziej dziurawego systemu operacyjnego niż Windows. @Topic Ja też mam xp professional, ale jeżeli już jestem posiadaczem takiego systemu operacyjnego trzeba być przygotowanym na wszelkie mewentualnoci ;P, w pogotowiu czeka Firewall, Adaware, Peer guardian, Spy hunter, Spybot, Noadaware ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() A mnie w XPeku najbardziej rozśmiesza, że w ustawieniach daty i godziny w strefie czasowej na miejscu Polski jest morze ! Wiekszy Bałtyk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Geeze, a co wam da takie pitolenie? Windows jest najpopularniejszym systemem operacyjnym, na to nic nie poradzicie. Kazdy wie ze ma w cholere bledow bledzikow irytujacych rzeczy dziur w zabezpieczeniach etc itd... No ale jakos wszyscy go uzywaja. Mi sie wydaje ze to dlatego, ze nikt nie wie do konca jak w sumie taki Linux wyglada i sie boi zmienic system
![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mam siły do takich...
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Można się pośmiać...
![]() ![]() ![]() ![]() Winshit jest i będzie najgorszym "systemem operacyjnym" (świadomie używam cudzysłowu) a i tak wszyscy (znaczna większoćś) będą go używać, bo nie chce się nikomu myśleć podczas pracy przy komputerze... I oto paradoks naszych czasów... btw, jak ktoś pisze że: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
@topic Ja mam ochote sie z ciebie posmiac. Jak znam zycie masz system zapchany 1000 gier i programow z ktorych nigdy nie korzystasz.
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @wazz
Gdzie ja piszę, że mi wolno chodzi? PS. Używam Opery ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() ja tam wole zawsze konkurencyjne rzeczy nie lubie monopolu nie mam GG tylko PSI nie mam IE tylko Mozille nie mam office tylko open office niemam jakiegos paint shoa tylko gimpa a linux r0xuje tylko ze narazie pod xp siedze bo niestety pod linuxem z radeionem tibi nei odpale
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: W DOMU
![]() ![]() |
![]() Wiecie do czego słurzy przeglądarka internet explorer??? Słurzy do przeglądania internetu z komputera i na odwrót!!!
Radze już zainstalować se MOZILLE FIREFOX ________________________ Monże to i reklama ale.....CHRZANIĘ TO!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() pewna sonda na pewnej stronie
![]() Jakiego systemu operacyjnego używasz ? 1. Windows (94%) 2 Linux (6%) PS Podałem w skrócie,bo było dużo wymienionych Windowsów a ja tylko razem zsumowałem Linux jest pewnie mniej używany z powodu że mało gier z windowsa działa ![]() |
![]() |
![]() |