|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kazdy wie co to jest pajacyk, ale nie kazy wie o tej akcji to wejdzie na WEJDZ TU i lkiknijcie na pajaca. Jedno klikniecie to 5 groszy od sponsora, a wiec nie przechodzxcie obok tego obojetnie, bo nie kazdy ma tyle szczescia i nie mysli czy kupic paca na 3 czy 6 miesiecy. Ja sobie dalem ta strone w ulubione i wchodze codziennie
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() A moze by tak macro zrobic??
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Lokacja: Tam i siamXD
![]() |
![]() Jedi nie tylko ty masz to na ulubionej...Ale w sumie to i tak gówno daje.Bo ile by trzeba kliknięć żeby nakarmić jedno dziecko przez miesiąc?
No ale w sumie to zawsze coś....
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() też sobie będę klikać
![]() marred: nie ma to jak czysta matematyka ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Może masz racje,każdy wejdzie i kliknie
![]() Ale ja może mam troche za dużo cynizmu przez pracę w podobnym miejscu.OK ZGADZAM SIĘ że taka akcja to zawsze coś ale zdziwilbys sie ile z takich akcji trafia do dzieciaków... ?(
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To zobacz sobie ile juz uzbierali kasy. A co nie wierzysz ze Polska Akcja Humanitarna daje te pieniadze dzieciom
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Ja juz to mam na stronie startowej od 2 miesiecy i to jest chyba najlepszy sposob aby nie zapomniec klikajcie to tylko jeden raz dziennie a pomozesz 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Ja tak samo jak Kowalski mam tez to na stronie startowej tylko od miesiaca
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() LUDZIE ja tez w to zawsze wchodze ( raz jakis tam byl problem z plikami cookie ale tera wszystko jest ok )
A na ta duzym marginesie chociaz bysmy sie zjednoczyli w tak waznym celu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiesz troszku byc cyniczny ja.Przepraszju wszystkich urazonych.Ale niestey troche wiem na temat przekazywania pieniedzy.Ok polska akcja jest z zalozenia ok.ALE banki,rachunki,przelewy i podatki heheheh
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prowadzenie rachunku jest bezplatne tak samo jak przelewy miedzy bankowe. Od darowizn nie ma podatkow, a za trzymanie pieniedzy w banku sa procenty. Jak pracowales w funadcji wójka Stacha "brązowe drzwi", ktora zajmuje sie psami weteranami z utrata wechu 3 stopnia to sie nie dziwie