|
|||||||
| Notki |
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
|
Co to jest??
Niewiem co to jest, a niemniałem innego ss z takim czymś wiec zapożyczyłem :| Bo sam niewiem i zaznaczyłem na czerwono bo kiedyś widziałem w ss jak było con cratulations 20 lvl i blablabla ze mozesz sprzedac ja nabilem 30 lvl i mi sie nie pokazało. Dlaczego o to ss zapozyczony. ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Master Alucard
Data dołączenia: 27 09 2004
|
takie coś się pojawia jak coś ważniejszego się stanie w twoim tibijskim życiu- tam masz informację dot. Tibii i bezpieczeństwa...
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
P.S. Jak Ci się pojawi - kliknij na to
.
|
|
|
#4 |
|
Fallen Angel
|
Nic sie nie martw, napewno cie nie zhakuje
![]()
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Miszczu Matikx
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: 15/21
Poziom mag.: 28
|
Ale nie oto mi chodzi ludzie tylko.
Wiem ze to informacja ale niewiem jaka. P.S. Kolega dziś mi powiedział że to jest informacja że możesz isc na Desert Quest Jak ma racje to pisać
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
a jak nie ma racji to co zrobic? NIGDY nie dostaniesz wiadomosci, ze mozesz isc na jakiegos questa. Zapamietaj to sobie.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
Jak se od nowa tibie zainstalujesz to moze ci wyskoczyc!Ja tak mialem 25 palek a tu mi pisze ze za potwora dostaje Exp
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Fallen Angel
|
Cytuj:
Kiedy pierwszy raz instalujesz tibie na kompie pojawia sie zawsze przy czym nowym(podziemie, 2lv, depo, przy wejsciu na main itp.)
|
|