|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() to tak ktos zaproponowal mi przylaczenie do klanu ale musze sie zarejestrowac na tej stronce http://tibia.guild.hu.pl/ i chcailem zebyscie wy ocenili czy to ladny hack
![]() *jezeli chcecie tego kogos imie postaci (tego kto mi podal ta stronke) to przosze mi na pw napsiac |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Głupota ludzka nie zna granic...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Master Alucard
|
![]() 1. Nie ten dział;
2. Jeżlei przy rejestracji jest wymagany acc numer i pass lub tylko numer lub cokolwiek oprócz imienia twojej postaci- tak to hack....
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Buhahahaha
w zyciu nie widzialem tak pieknego hack-site jak ten! Naprawde kto musial sie niezle napracowac, podoba mi sie strasznie ![]() ![]() ![]() @topic: tak, to oczywiscie hack, ale jak chcesz to sie zarejestruj ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Niech zgadne nick tego gościa to prze's****ys(ocenzurowano) Często gościu dziala (wybaczcie ze pisze bez ą i ę ale tibia przyzwyczaja).W dodatku Polak jak mozna oszukiwac rodakow. Nie czaje tego.
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
|
![]() hahahahahahahahahaahahahahha konam ze smiechu gosc mocny
hehe zeby wejsc do gildi trza sie zalogowac ![]() ![]() ladna kopia tibia.com ![]() to bylo dobre rekrutujemy polakow od 15 lvl do 20 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() PS. jesli nie chcesz byc schakowany to nie loguj sie tam ![]()
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Pathetic -.-"
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |